Θάνατος Σόνιας Αρμακόλα: Θέμα χρόνου ο εντοπισμός του ανθρώπου που ξυλοκόπησε την όμορφη σεφ

Η 38χρονη δέχθηκε ισχυρό χτύπημα από γροθιά

Θέμα χρόνου είναι να εντοπιστεί ο άνθρωπος που ξυλοκόπησε την όμορφη Σόνια Αρμακόλα οδηγώντας την στο θάνατο, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς των δικών της.

Διαβάστε επίσης: Θρίλερ με τον θάνατο της σεφ Σόνια Αρμακόλα: Ξυλοκοπήθηκε η 38χρονη λίγο πριν το θάνατό της;

Είμαστε μια ανάσα κοντά στο φονιά, υποστηρίζουν οι συγγενείς της όμορφης σεφ, μετά την αποκάλυψη τοπικού δημοσιογράφου ότι στη Σκιάθο άρχισαν να ανοίγουν τα στόματα. 

«Με πλησίασε κάποιος και μου είπε ότι ξέρει ποιος χτυπησε τη Σόνια»

 

«Με πλησίασε ένας άνθρωπος ο οποίος είναι γνωστός στην κοινωνία της Σκιάθου, ότι η Σόνια εκείνο το βράδυ ξυλοκοπήθηκε. Πάντως μου είπε ότι βρίσκεται εδώ στη Σκιάθο», αποκαλύπτει ο δημοσιογράφος του Skiathoslife.gr, Νίκος Τζούμας.

«Υπάρχουν πράγματα τα οποία χρήζουν περαιτέρω διευκρινίσεις και τα οποία προέρχονται από σοβαρά άτομα’, λέει ο ιδιωτικός ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης.   

Μέσα στις επόμενες μέρες αναμένεται να μεταβούν στη Σκιάθο τόσο ο ιδιωτικός ερευνητής όσο και η οικογένεια της άτυχης Σόνιας.

Στο νησί πιστεύουν πως η σεφ ξυλοκοπήθηκε λίγη ώρα πριν ανέβει στο μηχανάκι και πάει με τους φίλους της για βραδινό μπάνιο, λένε. Μάλιστα δύο μέρες μετά τον θάνατο της 38χρονης, δύο κοπέλες πλησίασαν τον τοπικό δημοσιογράφο, όπως υποστηρίζει ο ίδιος, και του είπαν πως πρέπει να στραφούν οι έρευνες στο δεσμό που είχε η σεφ εκείνο το χρονικό διάστημα.

«Ο Θεός μας βοήθησε έχουμε πλέον σαφέστατες ενδείξεις για το τι συνέβη εκείνο το βράδυ. Εμείς πιστεύουμε ότι είναι πλέον θέμα ημερών ότι μέχρι το τέλος της εβδομάδας ο ύποπτος για όλο αυτό το περιστατικό που συνέβη στη Σόνια θα λογοδοτήσει στη δικαιοσύνη», λέει ο γαμπρός της 38χρονης, Κώστας Τσάκαλος.

Η επίσημη εκδοχή είναι πως η μάνα 2 παιδιών έπεσε απ' το μηχανάκι ενώ πήγαινε με μια πσρέα βόλτα στη Σκιάθο, τα ξημερώματα της 11ης Σεπτεμβρίου του 2015.

Σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες ήταν καλά, όμως λίγο αργότερα την μετέφεραν λιπόθυμη στο Κέντρο Υγείας του νησιού και από εκεί στο νοσοκομείο του Βόλου με τους γιατρούς να διαπιστώνουν ότι έχει αιμάτωμα στο κεφάλι. Υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, όμως άφησε την τελευταία της πνοή οκτώ ημέρες μετά.

Συγκλονιστική είναι η αποκάλυψη του δεύτερου τεχνικού συμβούλου της οικογένειας της 38χρονης σεφ, Ματθαίου Τσούγκα: «Η κάκωση προήλθε από ισχυρή γροθιά από άνδρα δεξιόχειρα και επέφερε την κάκωση στο αριστερό σημείο».

Η μητέρα της Σόνιας Αρμακόλα περιμένει, όπως λέει, να δικαιωθεί η μνήμη της κόρης της.

 

 

 

Δείτε ολόκληρο το  κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα  εδώ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top