Αίγινα: Ξεψύχησε στην άσφαλτο περιμένοντας μια ώρα το ασθενοφόρο!

Ο άτυχος 38χρονος ήταν πατέρας ενός παιδιού 6 ετών

Μια ασύλληπτη Τραγωδία συνέβη στην Αίγινα. 38χρονος μοτοσυκλετιστής ξεψυχούσε στην άσφαλτο περιμένοντας μία ώρα ασθενοφόρο. Ο πεθερός του ξεσπά στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

«Αν δεν μπορούν να το κλείσουν. Εμείς χάσαμε τον άνθρωπο μας και άφησε ένα παιδί 6 ετών».

Εξοργισμένος ο πεθερός του 38χρονου μοτοσυκλετιστή, ο οποίος ο απόγευμα του Σαββάτου έπεσε θύμα τροχαίου στον παραλιακό δρόμο της Αίγινας και όπως καταγγέλλει ο γαμπρός του ήταν βαριά τραυματισμένος στο κεφάλι. Επί μία ώρα παρέμεινε αβοήθητος στην άσφαλτο, περιμένοντας ασθενοφόρο από το Κέντρο Υγείας του νησιού.

«Πήγα ο ίδιος στο Κέντρο Υγείας και είδα το ασθενοφόρο και καθόταν και τους λέω: Τι κάνετε θα ξεκινήσει το ρημάδι; Ο άνθρωπος πεθαίνει, θα τον αφήσετε να πεθάνει; Παίρνανε τηλέφωνα τον οδηγό, θα έρθει, δεν θα έρθει. Τους λέω θα το πάρω εγώ είμαι επαγγελματίας οδηγός, οδηγώ γκρέιτερ, λεωφορεία. Μπήκα μέσα να το πάρω και τελευταία στιγμή μου έβγαλαν το κλειδί από τη μίζα για να μην το πάρω», καταγγέλει.

Αυτό είναι το ένα και μοναδικό ασθενοφόρο του Κέντρου Υγείας της Αίγινας και όπως καταγγέλλουν, την ώρα του συμβάντος δεν υπήρχε οδηγός.

«Είναι 3 οδηγοί ασθενοφόρου, δύο μόνιμοι και 1 με σύμβαση δεν βγαίνουν οι βάρδιες. Τελικά πήγε το ασθενοφόρο του νοσοκομείου κι όχι του Κ.Υ και η καθυστέρηση έφτασε την 1 ώρα», λέει ο δημοτικός σύμβουλος Αίγινας, Νίκος Οικονόμου.

 Ο άτυχος 38χρονος και πατέρας ενός αγοριού 6 ετών, παρά τις προσπάθειες των γιατρών στο Κέντρο Υγείας, έχασε τη μάχη με τη ζωή.

 

 

 

Δείτε ολόκληρο το  κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα  εδώ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top