Επτά χρόνια αναζητούν απαντήσεις για τον Γιώργο Μπάκα

Δείτε το ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του STAR

Ηταν Ιούλιος του 2011 όταν ο 27χρονος υπαξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού Γιώργος Μπάκας βρέθηκε πυροβολημένος μέσα στο αυτοκίνητό του στην παραλία της Φανερωμένης στη Σαλαμίνα. Σε κοντινή απόσταση υπήρχε μια μεγάλη κηλίδα αίματος που ανήκε στην 22χρονη φίλη του Νατάσσα, σε ένα θάμνο δίπλα ήταν ένα σκουλαρίκι της.

Η τσάντα της, μέσα στην οποία ήταν το κινητό της και οι  σαγιονάρες της βρέθηκαν μέσα στο αυτοκίνητο. Μέχρι σήμερα κανείς δεν γνωρίζει τι έχει συμβεί στη νεαρή γυναίκα η οποίο έχει μια κόρη που τότε ήταν δύο χρόνων.

ΟΙ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΕΝΑ ΣΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ

Η δολοφονία έγινε περίπου μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα. Από το μοναστήρι είπαν ότι άκουσαν δύο πυροβολισμούς, όμως ένα νεαρό ζευγάρι που είχε διανυκτερεύσει με σκηνή στην παραλία είπε ότι δεν άκουσε το παραμικρό.

Από την πρώτη στιγμή τα αναπάντητα ερωτήματα ήταν πολλά. Ποιος και γιατί πυροβόλησε τον νεαρό υπαξιωματικό; Που βρίσκεται η φίλη του; Γιατί το αυτοκίνητό του βρέθηκε στην παραλία το μεσημέρι, ενώ το πρωί είχε περάσει από εκεί ο πατέρας του;

Ο 27χρονος ήταν νεκρός στο πίσω κάθισμα είχε τραύματα από κυνηγετικό όπλο στο λαιμό και το στήθος.

ΤΑ ΔΥΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΟΧΗΜΑ ΤΟΥ ΥΠΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥ

Δύο μάρτυρες υποστήριξαν ότι μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα είδαν το αυτοκίνητο του υπαξιωματικού, όχι στην παραλία, αλλά στον χωματόδρομο που βρέθηκε η κηλίδα αίματος της γυναίκας. Δεξιά και αριστερά ήταν δύο άλλα αυτοκίνητα. Η οικογένεια του 27χρονου αναρωτιέται πως και άλλα άτομα δεν είδαν κάτι καθώς τον Ιούλιο στην περιοχή κυκλοφορεί πολύς κόσμος. 

Μέχρι τις έντεκα και μισή το βράδυ ο 27χρονος βρισκόταν σε καφετέρια με φίλους του και παρακολουθούσαν ποδοσφαιρικό αγώνα. Είχε καλή διάθεση λένε, χωρίς να φαίνεται ότι τον προβλημάτιζε κάτι. Λίγο πριν είχε μιλήσει με τη μητέρα του και της είχε ζητήσει να ετοιμάσει τη στολή του γιατί το πρωί είχε υπηρεσία στο Ναύσταθμο.

ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΑΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΗ ΣΧΕΣΗ ΤΟΥΣ

Οπως όλοι λένε αγαπούσε την κόρη της φίλης του σαν δικό του παιδί. Το κοριτσάκι σήμερα είναι εννέα χρόνων και κανείς δεν ξέρει τι να του πει για την μητέρα του.

 

Δείτε περισσότερα στο ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του STAR

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top