Αγρίνιο: Προφυλακιστέος ο 30χρονος που κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος ανηλίκων

Δείτε το ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του STAR

Το γέλιο της περασμένης Πέμπτης, κατά την είσοδό του στα δικαστήρια Αγρινίου, του βγήκε… ξινό! 

Ο 30χρονος που κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος 14χρονων αγοριών κρίθηκε προφυλακιστέος, με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή και οδηγηθεί στις φυλακές της Τρίπολης. 

«Είμαι συντετριμένος. Δεν έγιναν τα πράγματα ακριβώς όπως τα είπαν οι γονείς των παιδιών. Ύπηρξαν ασάφειες», είπε στην απολογία του ο 30χρονος.

Αυτά ήταν τα πρώτα λόγια του κατηγορουμενου όταν βρέθηκε ενώπιον του ανακριτή. Λόγια... που τελικά ΔΕΝ ήταν αρκετά για να αποτρέψουν την προφυλάκισή του. 

"Η πορεία της ανάκρισης θα καταδείξει κατά πόσον αυτές οι ενδείξεις του παρόντος σταδίου θα είναι τέτοιες ώστε να εμμείνει αυτή η κρίση (η προφυλάκιση) είτε να αρθεί", δήλωσε ο Γιάννης Ψαρρης, δικηγόρος του 30χρονου.

«ΦΥΓΑΔΕΥΤΗΚΕ» Ο 30ΧΡΟΝΟΣ! ΜΕΣΩ… ΤΟΥ ΠΑΡΚΙΚΙΝΓΚ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΟΝ ΑΝΑΚΡΙΤΗ 

Σήμερα πάντως, δεν είδαμε... χαμόγελα στα δικαστήρια. Ο 30χρονος μεταφέρθηκε με άκρα μυστικότητα στον ανακριτή. Δεν μπήκε από την κεντρική είσοδο όπου τον περίμεναν οι δημοσιογράφοι, αλλά από το υπόγειο πάρκιν των Δικαστηρίων. Με τον ίδιο τρόπο... φυγαδεύτηκε και κατά την έξοδό του. 

"Με την απόφαση αυτή, οι γονείς και τα παιδιά αισθάνονται δικαιωμένοι. Αισθάνονται ανακουφισμένοι και ελπίζουν μετά από αυτήν την εξέλιξη να ανοίξουν κι άλλα στόματα", δήλωσε ο Νίκος Καζατζής, δικηγόρος οικογενειών θυμάτων.

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ - ΣΟΚ ΓΙΑ ΤΟΝ 30ΧΡΟΝΟ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ 

Την ίδια ώρα, στο φως της δημοσιότητας έρχονται νέες καταγγελίες που προκαλούν σοκ! 

Οι περιγραφές προκαλούν ανατριχίλα. Μητέρα μιλά στο STAR για τις… πληγές στο κορμί του γιου της, μετά το… μοιραίο ραντεβού με τον 30χρονο. 

Οι οικογένειες των θυμάτων κάνουν έκκληση μέσω του STAR, σ' όποιον θέλει να καταγγείλει κάτι για τον 30χρονο να απευθυνθεί στην αστυνομία ή στον εισαγγελέα. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top