Κατηγορείται ότι χτύπησε μέχρι θανάτου την ηλικιωμένη γυναίκα

Δείτε το ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του STAR

Η 55χρονη οικιακή βοηθός από την Ουκρανία κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση, κατηγορείται ότι χτύπησε μέχρι θανάτου την 94χρονη γυναίκα την οποία φρόντιζε επί 1,5 χρόνο.

"Όλα αυτά που λένε είναι παραμύθι της Χαλιμάς. Η γυναίκα μου δούλευε 14 μήνες εκεί πέρα.. χωρίς ένσημα, χωρίς το ένα χωρίς το άλλο… Την πρόσεχε σαν την μάνα της, καλύτερα από τη μάνα της. Και στο τέλος βρήκαμε τον μπελά μας. Ότι σώνει και καλά την χτύπησε. Η γιαγιά είχε πέσει και το ξέρουμε όλοι. Και τη γιαγιά την πήγανε μετά τρεις τέσσερις μέρες στο νοσοκομείο. Που ξέρω εγώ αν δεν έπεσε πάλι", δήλωσε ο σύζυγός της 55χρονης οικιακής βοηθού.

ΜΕ ΚΑΚΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΙΞΙΜΑΤΑ ΒΡΕΘΗΚΕ Η ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΗ

Η γυναίκα βρέθηκε με κακώσεις και πρηξίματα στις 27 Ιανουαρίου. Η οικιακή βοηθός υποστήριξε ότι έπεσε…  και παραιτήθηκε λέγοντας ότι δεν μπορεί να αναλάβει άλλο την ευθύνη της ηλικιωμένης γυναίκας. Στις 30 Ιανουαρίου ο γιος της ηλικιωμένης κατήγγειλε στο αστυνομικό Τμήμα αρχαία ολυμπίας, την οικιακή βοηθό για ξυλοδαρμό, μια μέρα μετά, η ηλικιωμένη γυναίκα έφυγε από τη ζωή…

"Της δώσαν εμπιστοσύνη και ελευθερία που δεν έπρεπε. Τα παιδιά από την αγάπη τους βάλαν κάποιον να την προσέχει αλλά ήταν κακή επιλογή. Αφού έχουμε τη δυνατότητα να πληρώνουμε κάποιον ας βάλουμε και κάμερα να δούμε τι γίνεται στα σπιτια μας. Ευτυχως είμαστε επαρχεία και δεν είναι πολλά τα περιστατικα", αποκάλυψε.

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΜΕ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΙΚΟΥΣ ΟΡΟΥΣ Η ΟΙΚΙΑΚΗ ΒΟΗΘΟΣ 

Η οικιακή βοηθός συνελήφθη στις αρχές Μαρτίου.. χθες απολογήθηκε και αφέθηκε ομόφωνα ελεύθερη με περιοριστικού όρους

ΣΟΚΑΡΙΣΜΕΝΟI OI KATOIKOI ΣΤΟ ΚΑΚΟΤΑΡΙ ΗΛΕΙΑΣ 

Η μικρή κοινωνία στο χωριό Κακοτάρι είναι αναστατωμένη μετά το περιστατικό,  Κανένας δεν έχει να πει έναν κακό λόγο για την 55χρονη οικιακή βοηθό. Ο σύζυγός της εξοργισμένος αποδίδει τα πάντα στο γεγονός ότι είναι αλλοδαπή.  

ΣΕ ΚΑΚΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Η 55ΧΡΟΝΗ ΟΙΚΙΑΚΗ ΒΟΗΘΟΣ 

Η δικογραφία θα φτάσει στο εφετείο, αφού οι αρμόδιοι γιατροί συντάξουν την έκθεση νεκροψίας 

 

Δείτε περισσότερα στο ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του STAR

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top