«Θέλω να γυρίσει σπίτι ο άνθρωπός μου» λέει η μάνα των πέντε ανηλίκων που κατήγγειλαν για κακοποίηση τον πατέρα τους

«Η ψυχούλα του είναι πολύ καλή και είναι σπάνιος άνθρωπος» λέει για τον σύζυγό της

Η μητέρα των πέντε ανήλικων που κατήγγειλαν ότι κακοποιούνταν από τον πατέρα τους στον Άγιο Δημήτριο, μιλά στην εκπομπή «Tatiana Live» του καναλιού "Epsilon" και παρουσιάζει μια άλλη εικόνα για τη ζωή τους. Μάλιστα, παρουσιάζει και μια άλλη εικόνα για τον άντρα της, χαρακτηρίζοντάς τον «ψυχούλα».

Η κόλαση των πέντε ανηλίκων στον Άγιο Δημήτριο – Η μάνα τραγουδά μπροστά στον καθρέφτη της

Πατέρας στον Άγιο Δημήτριο κακοποιούσε επί χρόνια τα πέντε ανήλικα παιδιά του

«Έχω πέντε χρυσά παιδιά και άλλα δύο από τον πρώτο γάμο. Τα αγαπάω όλα. Είναι τα επτά θαύματα του κόσμου» λέει η μητέρα και αναφερόμενη στον άντρα της προσθέτει:

«Είναι ένας άνθρωπος που ξέρω την ψυχή του, μόνο εγώ. Γι’ αυτό έκατσα πίσω, για να μαζέψω την οικογένεια όλη ξανά από την αρχή. Πιστεύω στον θεσμό της οικογένειας. Η ψυχούλα του είναι πολύ καλή και είναι σπάνιος άνθρωπος».

Όσο για το αν έχει η ίδια υποστεί κακοποίηση από τον σύζυγό της απαντά: «έχει πιεστεί πάρα πολύ, έχει περάσει πολλά στη ζωή του, είχε πολλά στις πλάτες του. Όλα τα ζευγάρια τσακώνονται. Εμείς δεν είχαμε διάλογο. Από 13/1 τα βάλαμε κάτω συζητήσαμε και ενωθήκαμε ακόμη πιο πολύ».

Και καταλήγει: «Θέλω να γυρίσει σπίτι ο άνθρωπός μου».

Χτυπούσε τα παιδιά;

«Η εφηβεία είναι δύσκολη» απαντά η μητέρα των ανήλικων και προσθέτει: «Είχαμε δύσκολα χρόνια και όταν ήταν μικρά. Έχασε επιχειρήσεις, είχε δικαστήρια και δεν προλάβαμε να ορθοποδήσουμε».

Επίσης αναφέρει ότι ποτέ δεν απείλησε τα παιδιά να τα σκοτώσει, αλλά προσπάθησε απλά να κάνει κακό στον εαυτό του. Αρνείται επίσης το ότι ανήκε σε παραθρησκευτική οργάνωση, λέγοντας πως απλά είναι χριστιανός ορθόδοξος. Λέει μάλιστα, πως με τις γνώσεις του κατάφερε να τη βοηθήσει να ξεπεράσει μια αναπηρία που είχε.

«Το σιτάρι που φυτεύουμε είναι βότανο πολύ ισχυρό»

Σχετικά με τα όσα ισχυριζόταν ο σύζυγός της πως το σιτάρι που φύτευε γιατρεύει τον καρκίνο, δηλώνει πως το φυτεύουν 17 χρόνια και πως παρόλο που δεν είναι γιατροί, θεωρεί ότι είναι κάτι «πολύ ισχυρό» που την βοηθά να στέκεται στα πόδια της. Παράλληλα, διαψεύδει πως δεν άφηνε τα παιδιά να τρώνε κρέας και αυγά και πως στο σπίτι έμπαιναν τα πάντα.

«Δε θέλω να χωριστούν τα παιδιά»

Η ίδια δηλώνει πως έχει καθημερινή επαφή με τα παιδιά και θέλει ό,τι κι αν αποφασίσει η δικαιοσύνη, να μη χωριστούν. Σημειώνει πως τα παιδιά αγαπούν τον πατέρα τους και πως και εκείνος θέλει να ξαναζήσει μαζί τους.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top