Aυτοψία Star: Κομφούζιο στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος - Διπλοπαρκαρισμένα οχήματα παντού

Οχήματα μπλοκάρουν τις λωρίδες αποβίβασης

Πραγματικό αλαλούμ επικρατεί στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος  εξαιτίας των παράνομα παρκαρισμένων αυτοκινήτων. Αποτέλεσμα, να ταλαιπωρούνται  οι ταξιδιώτες που προσπαθούν να επιβιβαστούν αλλά και να δημιουργείται κυκλοφοριακό χάος.

Όπως θα δείτε στην αυτοψία του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star, μεσημέρι στο αεροδρόμιο. Ο δρόμος μπροστά από τις αναχωρήσεις έχει μπλοκάρει. Η δεξιά λωρίδα όπου επιτρέπεται μόνο η στάση για  αποβίβαση, έχει μετατραπεί σε .. παρκινγκ μακράς διαρκείας.

Η ώρα είναι δώδεκα και τα αυτοκίνητα έχουν καταλάβει τη δεξιά λωρίδα στο χώρο των αναχωρήσεων. Μετά από  20 λεπτά, τα ίδια αυτοκίνητα εξακολουθούν να μπλοκάρουν τη δεξιά λωρίδα.

Όσοι θέλουν να αποβιβαστούν για να προλάβουν την πτήση τους αναγκάζονται  να διπλοπαρκάρουν.

Στη μια παρά τέταρτο, τα ίδια αυτοκίνητα παραμένουν στο ίδιο σημείο.

Περιμέναμε ένα τέταρτο ακόμα και η εικόνα δεν άλλαξε. Τα συγκεκριμένα οχήματα παρέμειναν παρκαρισμένα για σχεδόν μια ώρα  ανενόχλητα.

Αντίστοιχη κατάσταση και στις αφίξεις. Η μια από τις τρεις λωρίδες που ως στόχο έχει την αποβίβαση είναι κλειστή. Μάταια, οι αστυνομικοί κόβουν κλήσεις και οι υπάλληλοι προσπαθούν να αποιμακρύνουν τα..  ριζωμένα αμάξια.

Όλη αυτή η κατάσταση θα μπορούσε να αποφευχθεί εάν οι οδηγοί στάθμευαν στο παρκινγκ μικρής διάρκειας όπου τα πρώτα 20 λεπτά είναι δωρεάν.

 

 

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα εδώ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top