Στο Star o γιος γνωστού θεατρικού παραγωγού που ξυλοκοπήθηκε από γυμναστή: «Θα έχω τιτάνιο στο πρόσωπο σε όλη μου τη ζωή»

Ο γυμναστής του επιτέθηκε άγρια

Μπουνιά στο πρόσωπο μετά από διαφωνία που είχε με τον προπονητή του στο γυμναστήριο καταγγέλει ότι δέχτηκε ο γιος γνωστού θεατρικού παραγωγού. Ο Σωτήρης περιγράφει στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και την Θεοδώρα Θεοδωρουλάκη τι ακριβώς συνέβη.

«Η μνήμη μου σταμάτησε όταν αντιμίλησα σε αυτόν και ξανάναψε όταν ήταν ένα θηρίο άγριο που τον κρατάγανε. Δεν ξέρω πόσες μπουνιές έχω φάει. Ο γιατρός μου ειπε ότι έχω φάει ένα πολύ δυνατό κροσέ».

Ο 20χρονος Σωτήρης Γεώργας περιγράφει το επεισόδιο, που καταγγέλει ότι είχε, με τον προπονητή του στο cross fit, στο γυμναστήριο που πηγαίνει στον Άλιμο: «Είχα μια διαφωνία για το πώς έκανε την προπόνηση ο γυμναστής μου, την εξέφρασα, με έβρισε, τον έβρισα πριν ολοκληρώσω μου έσπασε τα μούτρα απροειδοποίητα, άνανδρα, με κακία. Έχω σπάσει το κρανίο μου σε 4 σημεία. Θα έχω τιτάνιο στο πρόσωπο σε όλη μου τη ζωή».

Στο νοσοκομείο και η μητέρα του 20χρονου

 

Ο πατέρας του 20χρονου, ο γνωστός θεατρικός παραγωγός Παναγιώτης Γεώργας στη σελίδα του στο facebook ανέβασε τη φωτογραφία του νεαρού προπονητή. Όπως λέει οι υπεύθυνοι του γυμναστηρίου δεν του έδωσαν τα στοιχεία του, όταν πήγε εκεί μαζί με τη σύζυγό του μετά το επεισόδιο.

«Με έναν τραμπουκικό τρόπο ο υπεύθυνος του γυμναστηρίου αφού απώθησε την γυναίκα μου, μας απείλησε ότι θα μας κλείσει τον σπίτι».

Η σύζυγος του θεατρικού παραγωγού και ο υπεύθυνος του γυμναστηρίου κατέληξαν στο αστυνομικό τμήμα Αλίμου όπου αλληλομηνύθηκαν. Στη συνέχεια η γυναίκα μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο, όπου εξακολουθεί να νοσηλεύεται,  γιατί αισθάνθηκε αδιαθεσία.

Φόβους για τον ίδιο και την οικογένειά του εκφράζει ο επιχειρηματίας

 

«Το λιγότερο να μου τον έφερνε να ζητήσω συγγνώμη. Πλέον με τον τρόπο που έχει χειριστεί το θέμα και ο δράστης και το γυμναστήριο ανησυχώ για εμένα και την οικογένειά μου»

Ο προπονητής δεν εντοπίσθηκε από τους αστυνομικούς στο πλαίσιο του αυτοφώρου. Το Star επικοινώνησε με το γυμναστήριο, ωστόσο δεν θέλησαν να πουν το παραμικρό για το περιστατικό.

 

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα εδώ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top