Η απάντηση του πατέρα της μικρής Μελίνας για όσα ακούστηκαν στη Βουλή για το θάνατό της

Δύο χρόνια μετά μαθαίνει ότι ο φάκελος της υπόθεσης για το θάνατο του παιδιού του βρίσκεται στο συρτάρι

Έχουν περάσει δύο σχεδόν χρόνια από το θάνατο της τετράχρονης Μελίνας Παρασκάκη μετά από μια επέμβαση ρουτίνας για κρεατάκια στη μύτη στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου και η υπόθεσή της ήρθε και πάλι στην επιφάνεια με αφορμή όσα ειπώθηκαν στη Βουλή κατά τη συζήτηση για τη σύσταση προανακριτικής επιτροπής για το σκάνδαλο Novartis.

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης από το βήμα της Βουλής εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση εναντίον του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, Παύλου Πολάκη και της Γενικής Επιθεωρήτριας Δημόσιας Διοίκησης, Μαρίας Παπασπύρου, υποστηρίζοντας ότι ο φάκελος του θανάτου της μικρής Μελίνας βρίσκεται κρυμμένος στα συρτάρια γιατί στην υπόθεση εμπλέκεται η ξαδέλφη του υπουργού, η οποία ήταν η αναισθησιολόγος στο χειρουργείο της μικρής.

Στο άκουσμα όλων αυτών, ο πατέρας της Μελίνας, Μάνος Παρασκάκης, δήλωσε «έκπληκτος» για όσα ειπώθηκαν στον ΣΚΑΪ.

«Δεν μπορώ να φανταστώ ότι με αφορμή την υπόθεση Novartis ξαφνικά ανοίγει ξανά, έπειτα από δύο χρόνια, ο φάκελος του παιδιού. Υπάρχουν υποθέσεις με άλλα περιστατικά που έχουν φτάσει πολύ πιο γρήγορα σε μία δικαίωση και εγώ περιμένω χωρίς να μου έχει πει κανείς το παραμικρό», είπε.