Εκδήλωση του συλλόγου η «Πίστη»

ΔΕΙΤΕ το ρεπορτάζ του STAR

Ο καρκίνος της παιδικής ηλικίας,  δεν είναι επάρατος και μπορεί να νικηθεί. Αυτό είναι το αισιόδοξο μήνυμα που ακούστηκε σε εκδήλωση του συλλόγου "Η ΠΙΣΤΗ" με αφορμή την παγκόσμια ημέρα  κατά του καρκίνου της παιδικής ηλικίας.

Αναστασία Σταματέα-Βαρδουλάκη Πρόεδρος Συλλόγου Πίστη: Αυτά τα παιδιά δεν μπορούν από μόνα τους να αντιμετωπίσουν αυτόν τον αδυσώπητο εχθρό αλλά χρειάζονται τη βοήθεια των συνανθρώπων μας».

Στην Ελλάδα, περισσότερα από 300 παιδιά το χρόνιο προσβάλλονται από καρκίνο. Το 85% των περιπτώσεων  αντιμετωπίζεται στην  Ογκολογική Μονάδα Παίδων. Τρία  στα τέσσερα παιδιά θεραπεύονται.

ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΦΙΛΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΕ ΚΑΡΚΙΝΟ ΕΛΠΙΔΑ: «Στον αγώνα μας σύμμαχός μας ο σύλλογος Πίστη. Συνοδοιπόροι στην καθημερινότητα μας ηρωικοί αγωνιστές στο πλευρό των παιδιών τους, ήρωες πραγματικά έτσι τους βλέπω και όλος ο κόσμος έτσι τους αισθάνεται». 

Ο σύλλογος Ελπίδα και ο σύλλογος Πίστη συνδέονται με  μακροχρόνιους δεσμούς φιλίας και συνεργασίας με κοινό σκοπό. Να ενισχύσουν τον αγώνα των παιδιών που παλεύουν με τον καρκίνο.

Στην εκδήλωση του συλλόγου πίστη παρευρέθησαν εκπρόσωποι από το χώρο της πολιτικής καθώς και κοινωνικοί φορείς.