Δεν έχουν τέλος τα τροχαία - Στην Πάτρα μηχανή παρέσυρε μια έγκυο

Στην Κρήτη αγροτικό αυτοκίνητο ανετράπη στη γνώριμη στροφή του εθνικού δρόμου

Δεν έχουν τέλος τα τροχαία ατυχήματα στις εθνικές οδούς της χώρας. Στην Πάτρα, μηχανή παρέσυρε μια έγκυο, ενώ στην Κρήτη αγροτικό αυτοκίνητο ανετράπη στη γνώριμη στροφή του εθνικού δρόμου.

Ίσως να ήταν το ψιλόβροχο που προκάλεσε το μεγάλο αυτό ατύχημα, μ' αποτέλεσμα να ανατραπεί το αγροτικό αυτοκίνητο που βλέπετε και να τραυματιστούν ο 82χρονος επιβάτης, η 30χρονη κόρη του κι ο γαμπρός του. 

Πρόκειται για το ίδιο, αιματοβαμμένο σημείο όπου είχε σκοτωθεί τα Χριστούγεννα νεαρή κοπέλα, ενώ στην ίδια περιοχή είχε σημειωθεί και το τραγικό δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή σε ένα αρραβωνιασμένο ζευγάρι και στη μητέρα της κοπέλας.

Ένα μήνα μετά από το τραγικό εκείνο συμβάν, βγήκε από την εντατική ο 47χρονος πατέρας της άτυχης κοπέλας. Εξακολουθεί να νοσηλεύεται κι η 16χρονη κόρη του που επίσης είχε τραυματιστεί.

Μηχανή παρέσυρε έγκυο σε Εθνική Οδό

Στην Πάτρα, μηχανή παρέσυρε έγκυο, η οποία προσπαθούσε πεζή να διασχίσει την εθνική οδό μέσα στο σκοτάδι.

«Σοβαρά τραυματίστηκε ο οδηγός στην προσπάθειά του να την αποφύγει. Ελαφρά τραυματίστηκε η έγκυος, κυρίως θλαστικά τα τραύματα και το σοκ που υπέστη», αναφέρει δημοσιογράφος του TEMPO24.gr.

Κάθε μέρα και νέα τροχαία. Κάθε μέρα 5 άνθρωποι χάνουν τη ζωή τους στην άσφαλτο και 60 τραυματίζονται.  Ενώ σε όλες τις χώρες έχουν μειωθεί τα τροχαία από 20% - 99%, όπως για παράδειγμα στη Σουηδία, στην Ελλάδα τα τελευταία 2 χρόνια έχουμε αύξηση ως και 60%, με το 70% των θυμάτων να είναι νέα παιδιά από 15 έως 29 ετών!

Αυτοκίνητο γκρέμισε σπίτι στην Κίσσαμο

 

Στην Κίσσαμο ένα αυτοκίνητο «μπούκαρε» σε σπίτι οικογένειας γκρεμίζοντας τον… τοίχο! Ο Βούλγαρος οδηγός του αυτοκινήτου σάστισε… δεν μπορούσε να συνειδητοποιήσει πως έχασε τον έλεγχο. Από θαύμα δεν υπήρξαν θύματα! Το αστυνομικό τμήμα Κισσάμου πάντως διενεργεί προανάκριση για το πρωτοφανές συμβάν.

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα εδώ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top