Προφυλακιστέος ο 29χρονος βιαστής ανηλίκων - Πρόκειται να γίνει πατέρας σε 4 μήνες!

Τι ισχυρίστηκε στον ανακριτή

Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του στον ανακριτή ο νεαρός που κατηγορείται για βιασμό δύο ανήλικων κοριτσιών. Ο κατηγορούμενος που χρησιμοποιούσε εφαρμογή γνωριμιών υποστηρίζει ότι οι κοπέλες λειτουργούσαν με την θέληση τους.

Στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες του

 

Οι φωτογραφίες του δόθηκαν στη δημοσιότητα με εισαγγελική εντολή για να διαπιστωθεί αν υπάρχουν άλλα θύματα του 29χρονου άντρα εκτός από τα δυο ανήλικα κορίτσια.

Πατέρας θα γίνει ο 29χρονος κατηγορούμενος

 

Έκπληξη προκαλεί το γεγονός ότι σε λίγους μήνες θα γίνει πατέρας αφού η σύντροφός του είναι 5 μηνών έγκυος!

Τι ισχυρίστηκε στον ανακριτή

 

Όπως είπε στην απολογία του δεν γνώρισε ότι οι κοπέλες ήταν ανήλικες, ενώ ισχυρίστηκε ότι όλα έγιναν με τη σύμφωνη γνώμη των κοριτσιών:

«Μου απέκρυψαν ότι είναι ανήλικες. Νόμιζα ότι ήταν μεγαλύτερες γιατί όταν κατά λάθος φόρεσα το φούτερ της μιας κοπέλας διαπίστωσα ότι μου έπεφτε μεγάλο. Δεν μπορώ να καταλάβω πώς βρέθηκε σε αυτή τη θέση».

«Ούτε ναρκωτικά τους προσέφερα μόνος μου. Οι ίδιες τα ζήτησαν. Η μια κοπέλα μου σύστησε την άλλη. Ήταν φίλες. Μοιραστήκαμε τη δόση κρυσταλλικής μεταμφεταμίνης που είχα για δική μου χρήση».

«Ποτέ δεν ζήτησα ούτε πίεσα για καμιά σεξουαλική πράξη. Μάλιστα η μια περιγράφει στην κατάθεσή της ότι μου έκανε στοματικό έρωτα κι εγώ ούτε που την άγγιζα. Αντιθέτως ήμουν ακίνητος».

Δηλώνει χρήστης και ζητά πραγματογνωμοσύνη

 

Ο 29χρονος άντρας απολογούνταν επί 3 ώρες στον 4ο ανακριτή. Ο 29χρονος δηλώνει τοξικομανής. Η υπεράσπιση μάλιστα έκανε γνωστό ότι θα ζητήσει πραγματογνωμοσύνη.

Εφαρμογή – παγίδα για ανήλικα;

 

Ο άντρας γνώρισε τις κοπέλες μέσω εφαρμογής στο διαδίκτυο και στη συνέχεια ζήτησε να συναντηθούν από κοντά. Τα ραντεβού ήταν τρία. Στο τρίτο μάλιστα ραντεβού ήταν και οι δύο κοπέλες.

«Γνωριζόμαστε πριν 1 μήνα. Συναντήθηκα μαζί τους 3 φορές. Αυτό ήταν το τρίτο ραντεβού. Την πρώτη φορά μόνο με τη μια από τις 2», είπε στον ανακριτή ο 29χρονος.

Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για την πράξη του βιασμού κατά συρροή και της παράβασης του νόμου περί ναρκωτικών.  Ο άντρας κατηγορείται ότι ήρθε σε σεξουαλική επαφή με τις ανήλικες κοπέλες αφού πρώτα έκαναν χρήση «σίσα», το ναρκωτικό που θεωρείται η «κοκαίνη των φτωχών».

Η υπόθεση ανακαλύφθηκε όταν η μία από τις δυο κοπέλες εξομολογήθηκε όλα όσα είχαν συμβεί και οι αρχές οδηγήθηκαν στο σπίτι του κατηγορουμένου στη Δάφνη.

 

 

Δείτε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα εδώ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top