Στο έλεος της παραβατικότητας τα πανεπιστήμια της χώρας - Φοιτήτρια κινδύνευσε μέσα στη σχολή

«Φοβήθηκα πάρα πολύ για τη ζωή μου, δεν ήξερα αν ήθελε να με σκοτώσει ή να με βιάσει» - Νέα ενημέρωση 03-02-2018 08.12

Στέκια κακόφημων περιοχών  θυμίζουν τα πανεπιστήμια της χώρας. Φοιτητές  αποκαλύπτουν στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star του και περιστατικά που κόβουν την ανάσα.

Η Στέλλα,  φοιτήτρια της Φιλοσοφικής, είναι ακόμη σοκαρισμένη .Η ζωή της κινδύνεψε  μέσα στην Πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου όταν έπεσε θύμα επίθεσης αγνώστου:

«Φοβήθηκα πάρα πολύ για τη ζωή μου, δεν ήξερα αν ήθελε να με σκοτώσει ή να με βιάσει».

Η φοιτήτρια  ειδοποίησε έναν φίλο της ο οποίος την πήγε στο σπίτι. Δεν κατήγγειλε όμως το περιστατικό αφού ο φόβος είχε φωλιάσει μέσα της.

«Δεν πήγα για ένα μήνα στη σχολή, δεν ήθελα να βγω από το σπίτι. Φοβήθηκα πάρα πολύ εκτός από αυτό, είμαστε και από επαρχία και η μάνα μου έχει καρδιά και δεν ήθελα να ανησυχήσει…»

Τη ζωή τους κορώνα – γράμματα παίζουν φοιτητές και καθηγητές στα Πανεπιστήμια. Η κατάσταση είναι ανεξέλεγκτη. Άλλοι έχουν το θάρρος να μιλήσουν και άλλοι όχι.

Παζάρι ναρκωτικών μέσα και έξω από τα Πανεπιστήμια

 

Καθημερινότητα για τους φοιτητές είναι οι εικόνες με τα πρεζόνια μέσα στα πανεπιστήμια.

Στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, στην οδό Μελενίκου, μια ανάσα από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο, τις βραδινές ώρες σύμφωνα με πληροφορίες, νεαρά άτομα προσπάθησαν να πουλήσουν ναρκωτικά σε έναν 25χρονο Έλληνα, ο οποίος αντιστάθηκε. Ακολούθησε συμπλοκή με αποτέλεσμα ο τελευταίος να μεταφερθεί σε νοσοκομείο της πόλης εκτός κινδύνου.

 

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα  εδώ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top