Διχασμένοι στα δύο οι αγροτοσυνδικαλιστές μετά το χθεσινό συλλαλητήριο στη Θεσσαλονίκη

Η Πανελλαδική Επιτροπή Μπλόκων θα κατεβάσει στην Αgrotica τα δικά της τρακτέρ - Νέα ενημέρωση: 21:23

Μετά τη χθεσινή κινητοποίηση της επιτροπής αγώνα αγροτών Ελλάδας στο πλαίσιο της έκθεσης Αgrotica, η Πανελλαδική Επιτροπή των αγροτικών μπλόκων ετοιμάζει το δικό της συλλαλητήριο στη συμπρωτεύουσα, το οποίο είναι προγραμματισμένο για το απόγευμα του Σαββάτου.

Διχασμένοι εμφανίζονται οι αγρότες της χώρας μετά το χθεσινό επεισοδιακό συλλαλητήριο στη Θεσσαλονίκη, καθώς δύο συνδικαλιστικοί φορείς, η Πανελλαδική Επιτροπή των Αγροτικών Μπλόκων και η επιτροπή αγώνα αγροτών Ελλάδας, ερίζουν μεταξύ τους για το ποιός εκπροσωπεί τελικά τα αγροτικά συμφέροντα.

«Βγαίνουμε εμείς στον αγώνα, η Πανελλαδική επιτροπή Μπλόκων, τσουπ, βγαίνουν κι αυτοί. Αυτόν τον ρόλο παίζουν. Δεν εκφράζουν κανέναν αγροτικό σύλλογο αυτοί, δεν εκφράζουν καμία ομοσπονδία», λέει ο Βαγγέλης Μπούτας, Πόρεδρος Πανελλαδικής Επιτροπής Μπλόκων.

Χθες τα μέλη της επιτροπής αγώνα αγροτών Ελλάδας εγκαινίασαν μόνα τους την έκθεση Αgrotica, τα έβαλαν με τον υπουργό  αγροτικής ανάπτυξης Βαγγέλη Αποστόλου, φώναξαν συνθήματα και πρωταγωνίστησαν σε μικροεπεισόδια.

Νωρίτερα την ίδια μέρα τα τρακτέρ έκαναν την εμφάνισή τους στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, καθώς οι αγρότες  πραγματοποίησαν προσυγκέντρωση στην πλατεία.

Αύριο Σάββατο τη σκυτάλη των κινητοποιήσεων παίρνει η Πανελλαδική Επιτροπή Μπλόκων, η οποία θα κατεβάσει στην Αgrotica τα δικά της τρακτέρ, ενώ τη Δευτέρα αναμένεται συνάντηση εκπροσώπων των αγροτών με τον αρμόδιο υπουργό Βαγγέλη Αποστόλου

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα  εδώ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top