Αυτοψία Star στο γκέτο της παρανομίας στο Ζεφύρι: Παιδιά που ζουν ανάμεσα στα όπλα

Οι κάτοικοι φοβούνται για τη ζωή τους

Ο τραυματισμός του μικρού παιδιού από σκάγια στο Ζεφύρι αποκαλύπτει μια τραγική πραγματικότητα:  Ότι στην περιοχή έχει δημιουργηθεί ένα γκέτο όπου κυριαρχεί η εγκληματικότητα με  τα παιδιά να μαθαίνουν να προσαρμόζονται σε αυτό το περιβάλλον.

Όπως θα δείτε στην αυτοψία του Star και του Βαγγέλη Γκούμα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, το ψεύτικο όπλο που παίζει ο μικρός Ταξιάρχης,  το παιδί που κινδυνεύει η όρασή του από αδέσποτα σκάγια, υπάρχει πιθανότητα τα επόμενα χρόνια να αντικατασταθεί με  μια καραμπίνα για να μπορέσει να επιβιώσει στην κόλαση της εγκληματικότητας που μαστίζει το Ζεφύρι.

Στην αυτοψία που έγινε στην γειτονιά του, ανάμεσα στα παραπήγματα όπου μεγαλώνουν και άλλα παιδιά σαν τον τραυματισμένο Ταξιάρχη,  γνωρίσαμε τον φόβο που ζουν οι κάτοικοι όταν τους ρωτάς  αν έχουν συμβεί και άλλα τέτοια περιστατικά

Το σπίτι που έγινε πεδίο βολής

 

Το Star πήγε και στο σπίτι που γάζωσαν με τα σκάγια. Στην είσοδο στέκει η διαλυμένη πόρτα.   Ο θειος του μικρού υποστηρίζει ότι η οικογένεια φοβάται να μείνει σε ένα σπίτι που γίνεται πεδίο βολής για ένοπλους περαστικούς.

Η γκετοποίηση της περιοχής, η έλλειψη παιδείας , η αφθονία των όπλων , οι συμμορίες,  απλά κάνουν τους κατοίκους να φοβούνται ότι είναι θέμα χρόνου να επαναληφθεί ένα τέτοιο τραγικό περιστατικό . 

 

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα εδώ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top