Τους έδεσαν και τους φίμωσαν για να τους ληστέψουν - Συγκλονιστική μαρτυρία: "Ακόμα έχω αίματα"

Θρασύτατη ληστεία σε ζεύγος ηλικιωμένων στο Άργος

Τέσσερεις θρασύτατοι κουκουλοφόροι εισέβαλαν σε σπίτι ηλικιωμένου ζευγαριού έξω από το Άργος. Οι ληστές κακοποίησαν άγρια τους γέροντες και έφυγαν με λεία 300 ευρώ.

«Ήμουν εκεί στη φωτιά και με βουτάνε με βάνουν χάμω, μου κλείνουν το στόμα, μου λέει μη μιλάς, μη μιλάς. Με πλάκωσε εδώ και το χέρι εδώ το κόψε, η μύτη ακόμα έχει αίματα και δεν μ΄άφηνε να μιλήσω. Του λέω άσε με έσκασα γιατί έχω πρόβλημα, βάνω οξυγόνα. Λοιπόν, άσε με, δεν μ΄άφηνε, μου παίρνει τα λεφτά, είχα εδώ στην τσέπη, δυό τρία κατοστάρικα και μετά μας έφεραν από δω, μας βάλαν στο κρεβάτι και ψάχνανε», εξομολογείται στην κάμερα ο παππούς..

Ο εφιάλτης για το ζεύγος των ηλικιωμένων στο χωριό Χουνί, 6 χιλιόμετρα έξω από το Άργος ξεκίνησε λίγο μετά τις 9 χθες το βράδυ. Οι άγνωστοι κακοποιοί οι οποίοι μιλούσαν μεταξύ τους ελληνικά μπήκαν στο σπίτι φορώντας μαύρες κουκούλες και γάντια, την ώρα που η γερόντισσα άνοιξε την πόρτα για να βγει στην αυλή.

Ο παππούς προσπάθησε μάταια να φωνάξει για βοήθεια τον γιό του, ενώ οι ληστές έδεσαν τον ίδιο και την σύζυγό του, κι ανακάτεψαν τα πάντα ψάχνοντας για τιμαλφή και περισσότερα χρήματα. έφυγαν σαν κύριοι.

Είναι η τέταρτη φορά που το συγκεκριμένο ζεύγος πέφτει θύμα ληστείας, ενώ η αστυνομία διενεργεί έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα εδώ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top