Μόνο στο Star: Στα βίντεο ασφαλείας ψάχνει η αστυνομία τους δράστες του μακελειού στην οδό Λιοσίων

Από τύχη δεν θρηνήσαμε θύματα

Υλικό από τις κάμερες ασφαλείας καταστημάτων έχει στα χέρια της η αστυνομία η οποία προσπαθεί να εντοπίσει τους δράστες που δεν δίστασαν να πυροβολήσουν έναν άνδρα στην οδό Λιοσίων, αδιαφορώντας για το αν θα υπάρξουν αθώα θύματα.

Διαβάστε επίσης: Μόνο στο Star: Σκηνές φαρ - ουέστ στο κέντρο της Αθήνας - Ξεκαθάρισμα λογαριασμών με καταιγισμό πυροβολισμών

Δυο άτομα εξετάζει ως ύποπτα η αστυνομία για τη μάχη που δόθηκε στο κέντρο της Αθήνας που είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά ένας άνδρας. Το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star εξασφάλισε εικόνες από  βιντεοσκοπημένο υλικό κάμερας καταστήματος που εξετάζει καρέ -  καρέ στα εργαστήρια της.

Οι δυο άντρες στέκονται στην οδό Ξένου. Ο ένας μάλιστα φαίνεται ότι κοιτάει το κινητό του τηλέφωνο ενώ ο άλλος έχει στραμμένο το βλέμμα του προς την Λιοσίων.

Στην διασταύρωση διακρίνεται ένα τρίτο άτομο να πλησιάζει προς το μέρος τους. Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα άρχισαν να πέφτουν βροχή οι πυροβολισμοί.

Από καθαρή τύχη και μόνο δεν θρηνήσαμε θύματα, καθώς οι αδέσποτες σφαίρες θα μπορούσαν να είχαν χτυπήσει οδηγούς αλλά και περαστικούς.

Οι κάτοικοι της περιοχής φαίνεται ότι δεν ξαφνιάστηκαν και τόσο από το περιστατικό καθώς,  όπως υποστηρίζουν,  η περιοχή μαστίζεται από την εγκληματικότητα.

Οι αστυνομικοί ψάχνουν τα  βίντεο από κάμερες ασφαλείας αλλά και από τα αποτυπώματα που πήραν, ενώ περιμένουν και την κατάθεσή του τραυματία αλλοδαπού μόλις ο τελευταίος βγει από την μονάδα εντατικής θεραπείας όπου νοσηλεύεται, για να εντοπίσουν τους δράστες που μπορεί να είναι περισσότεροι. 

 

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα εδώ.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top