Kέρδισε 2 εκατομμύρια ευρώ αλλά είχε ξεχάσει το τυχερό Πρωτοχρονιάτικο λαχείο στο συρτάρι – Βρέθηκε ο υπερτυχερός

Ο μεγάλος νικητής εντοπίστηκε μετά από ένα μήνα και είναι από την Αιτωλοακαρνανία

Ξεχασιάρης αποδείχτηκε ο υπερτυχερός της κλήρωσης του Πρωτοχρονιάτικου λαχείου, ο οποίος κέρδισε πάνω από 2 εκατομμύρια ευρώ αλλά του πήρε… ένα μήνα για να το καταλάβει.

Για ποιο λόγο; Επειδή είχε ξεχάσει την ύπαρξη μιας 5αδας («χρυσής» όπως αποδείχτηκε) λαχνών στο συρτάρι του!

Ο μεγάλος τυχερός που είναι από την Αιτωλοακαρνανία, εμφανίστηκε χθες Παρασκευή σε πράκτορα του ΟΠΑΠ στην περιοχή του και του είπε για την 5αδα των λαχνών.

Ο πράκτορας δεν άργησε να καταλάβει πως εκείνος ήταν ο μεγάλος νικητής και του ζήτησε να… καθίσει πριν του ανακοινώσει τα νέα.

O υπερτυχερός αρχικά δεν είχε σκοπό να πάρει πρωτοχρονιάτικο λαχείο και ζήτησε να πάρει «ΣΚΡΑΤΣ». Ο πλανόδιος λαχειοπώλης όμως τον έπεισε να αγοράσει το λαχείο «για το καλό των γιορτών». Μάλιστα, την τυχερή πεντάδα την επέλεξε ο ίδιος ο λαχειοπώλης για λογαριασμό του. Πέρασαν λίγες ημέρες, έγινε η κλήρωση του λαχείου και εκείνος αναζητώντας ένα άλλο έγγραφο, ανακάλυψε τον ξεχασμένο λαχνό και τον… αποθήκευσε σε ένα συρτάρι.

ΕΙΧΕ ΔΕΙ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΟΤΙ «ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΑΙ» Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΤΥΧΕΡΟΣ

 

Τραγική ειρωνία; Ο νικητής του λαχείου βρισκόταν σε ένα φιλικό σπίτι, όταν είδε στην τηλεόραση ότι αναζητείται ο μεγάλος τυχερός των 2 εκατομμυρίων ευρώ.

«Βρε τον τυχεράκια», άρχισαν να σχολιάζουν, κάνοντας εικασίες για το λόγο που διατηρεί κρυφή την ταυτότητά του και δεν έχει πάει ακόμη να εισπράξει το έπαθλο.