Αποκλειστικό Star: Συμμορία ανηλίκων λήστευε συνομιλήκους στη Νέα Σμύρνη

Έκλεβαν επίσης αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες - Νέα Ενημέρωση: 20:21

Σπείρα ανηλίκων που έκλεβε χρήματα και κινητά από μαθητές στη Νέα Σμύρνη εξάρθρωσε η Ασφάλεια.

Πρόκειται για 3 ανήλικους, έναν 15χρονο και δύο 17χρονους που δρούσαν από τον Μάρτιο του 2016. Ωστόσο, τώρα τελευταία το είχαν παρακάνει, καθώς κυκλοφορούσαν στα στενά και την πλατεία της Νέας Σμύρνης, όπου κυκλοφορούν πολλά νεαρά παιδιά και με την απειλή όπλου ή μαχαιριού τους έπαιρναν τα κινητά και ό, τι χρήματα είχαν πάνω τους.

«Σήκωσε την μπλούζα του, του έδειξε το μαχαίρι, του είπε το κινητό και τα λεφτά σου».

Όταν ακούει κανείς παιδιά 13 και 14 ετών να περιγράφουν τέτοιου είδους περιστατικά, που παλιότερα συνέβαιναν στο εξωτερικό, σίγουρα δεν νιώθει και πολύ ασφαλής. Καθώς πολλά παιδιά έχουν κινητά τηλέφωνα, ξέρουν τι να κάνουν για να προστατευτούν.

Όμως η δράση τους δεν σταματούσε εκεί: έκλεβαν από την γειτονική Καλλιθέα και τα Πετράλωνα αυτοκίνητα και μοτοσυκλέτες, έκανα βόλτες και μετά τα εγκατέλειπαν.

Σύμφωνα με την αστυνομία, η σπείρα των «μικρών διαβόλων» είχε κάνει 14 ληστείες σε βάρος ανηλίκων, 7 κλοπές οχημάτων και 4 κλοπές από σπίτια και καταστήματα, ενώ αναζητούνται άλλα 9 μέλη.

Η δράση τους διεκόπη πριν από 3 μέρες, όταν αποπειράθηκαν να διαρρήξουν ένα διαμέρισμα, όμως οι ένοικοι της απέναντι πολυκατοικίας τους αντιλήφθηκαν και κάλεσαν την αστυνομία.

 

Δείτε ολόκληρο δελτίο ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα εδώ.  

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top