Σαρώνει τη χώρα ο «Θησέας» - Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης η Θεσσαλία

Νέα επιδείνωση του καιρού στο τέλος της εβδομάδας

Χιόνια και πλημμύρες αφήνει πίσω του ο Θησέας που τα τελευταία 24ωρα «σαρώνει» τη χώρα.  Οι μεγαλύτερες ζημιές έγιναν στη Θεσσαλία, η οποία τέθηκε σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης.

Η κακοκαιρία σάρωσε τα παράλια του Αλμυρού. Στις παραλίες Καραγκιόλ, Αϊ Γιάννης και Τσιγκέλι, οι δρόμοι χάθηκαν κάτω από τη λάσπη, δέντρα έπεσαν και οι καλοκαιρινές κατασκευές ξηλώθηκαν..

Όπως είπε στο Star ο Κων/νος Αγοραστός, αντιπεριφερειάρχηε Θεσσαλίας: «Θέσαμε την περιοχή σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης για να συνεχίσουμε τα αντιπλημμυρικά έργα».

Στην περιοχή της Αμαλιάπολης στη Λάρισα, η θάλασσα βγήκε στο… δρόμο προκαλώντας προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων, ενώ και η Υπέρεια στα Φάρσαλα «πνίγηκε» από τις έντονες βροχοπτώσεις!

Το ένα μέτρο ξεπέρασε το χιόνι στο χιονοδρομικό κέντρο Πηλίου. Σε λίγες ημέρες, τα Χάνια θα είναι έτοιμα να λειτουργήσουν!

Το ορεινό χωριό της Χαλκιδικής, ο Χολομώντας, ντύθηκε στα λευκά. Η θερμοκρασία είναι υπό του μηδενός ήδη από χθες το απόγευμα.

Λευκό πέπλο καλύπτει και τον Παρνασσό. Το χιονοδρομικό κέντρο γεμίζει καθημερινά από λάτρεις του σκι και του snowboard, ενώ ο δρόμος προς Λιβάδι και Αγόριανη θέλει ιδιαίτερη προσοχή αφού το βράδυ «πιάνει» πάγο!

Τσουχτερό κρύο και ομίχλη στην Πάρνηθα

Τσουχτερό είναι το κρύο και στην Πάρνηθα. Αυτή τη στιγμή, η θερμοκρασία δεν ξεπερνά τους 4 βαθμούς κελσίου, ενώ -όπως βλέπετε- έχει πυκνή ομίχλη.

Νέα επιδείνωση του καιρού την Πέμπτη

Από αύριο ο καιρός φτιάχνει, ωστόσο προς το τέλος της εβδομάδας χαλάει και πάλι.

 

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα εδώ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top