Τα παιδιά είναι η «Ελπίδα» για το μέλλον

Δείτε το ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του STAR

Μια βραδιά τέχνης, πολιτισμού, αλλά κι αλληλεγγύης διοργάνωσε ο σύλλογος φίλων παιδιών με καρκίνο ΕΛΠΙΔΑ, με θέμα «Τα παιδιά είναι η ΕΛΠΙΔΑ για το μέλλον».

Θέτοντας την τέχνη και την παιδεία στην υπηρεσία του ανθρωπισμού, η παιδική χορωδία του Κολλεγίου Αθηνών και Ψυχικού κι η συμφωνική ορχήστρα του Κολλεγίου, έσμιξε αρμονικά με τις κλασικές μελωδίες της Εθνικής Συμφωνικής Ορχήστρας της ΕΡΤ, χαρίζοντας ένα μοναδικό οπτικοακουστικό θέαμα.

«Το Κολλέγιο Αθηνών και ο σύλλογος ΕΛΠΙΔΑ έχουν κοινές αξίες και αρχές με επίκεντρο την προσφορά στον συνάνθρωπο και την πατρίδα και με όχημα την ψυχική και σωματική υγεία, την παιδεία, την καλλιέργεια, τον πολιτισμό και τον ανθρωπισμό", δήλωσε η κα. Μαριάννα Βαρδινογιάννη, Πρόεδρος του συλλόγου Φίλων παιδιών με καρκίνο "Ελπίδα".

«Μια εκδήλωση πολύπλευρα σημαντική. Σημαντική, γιατί είναι εκδήλωση της ΕΛΠΙΔΑΣ. Είναι σημαντική ακόμη η εκδήλωση αυτή για το ιδιαίτερο μήνυμα που εκπέμπει: το αγκάλιασμα της τέχνης και της κοινωνικής ευποιίας», είπε ο κος. Νίκος Τσαβλίρης, Πρόεδρος του Ελληνοαμερικανικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος.

Η κατάμεστη αίθουσα του Κολλεγίου πλημμύρισε με μελωδίες που έγιναν αγγελιοφόροι του αισιόδοξου μηνύματος πως όλοι μαζί μπορούμε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας με τους σκοπούς της ΕΛΠΙΔΑΣ, ενισχύοντας τον αγώνα των παιδιών που δίνουν τη μάχη τους με τον καρκίνο. 

Νίκος Τσαβλίρης, Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη

Νίκος και Μάϊρα Τσαβλίρη

Στέφανος Τσοκάκης, Νίκος Τσαβλίρης, Δημήτρης Καραμάνος, Απόστολος Δοξιάδης

Στέφανος Τσοκάκης , Δημήτρης Καραμάνος , Δημήτρης Σιαμόπουλος , Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, Νίκος Τσαβλίρης , Απόστολος Αθανασόπουλος, Ρίτα Μωραϊτάκη Πικρού 

Richard Jackson, Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, Nίκος Τσαβλίρης, Απόστολος Δοξιάδης

Juha Pyykkö, Riitta Laakso, Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, Nίκος Τσαβλίρης

Μπέκυ Στραβελάκη, Άσπα Γυφτοπούλου, Τζωρτζίνα Έλληνα

Ντόρα Ψαλτοπούλου Δημοπούλου, Κέττυ Φιλιππίδου

Ήρα Βαλσαμάκη Ράλλη, Παναγιώτης Βαφειαδάκης

Richard Jackson, Jeoffrey και Mary Pyatt, Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, Nίκος Τσαβλίρης

Νίκος Τσαβλίρης, Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας κ. Γαβριήλ,, Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη

Νίκος Τσαβλίρης

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top