Θρίλερ στην Κατερίνη: Άγνωστος πυροβόλησε και τραυμάτισε ιδιοκτήτη πρακτορείου καυσίμων

Δείτε το ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του STAR

«Nα είναι καλά ο αδερφός μου». Αυτή είναι η μόνη ευχή της Μάγδας Φωτιάδη για τον αδερφό της που χθες το απόγευμα γλίτωσε την ζωή του μέσα στο πρατήριο καυσίμων που διατηρεί στην Κατερίνη Πιερίας. Ο πατέρας του περιγράφει πως ένας κουκουλοφόρος πυροβόλησε τον γιο του που καθόταν μέσα στο κατάστημα.

Ο 47χρονος τραυματίστηκε στην κοιλιά, ενώ η δεύτερη σφαίρα καρφώθηκε σε εάν μηχάνημα. Δίπλα στον ιδιοκτήτη του πρατήριου καυσίμων καθόταν ένα φίλος του ο οποίος δεν χτύπησε και βρήκε το κουράγιο να ειδοποιήσει την αστυνομία και το ΕΚΑΒ. Όσο για τον άγνωστο εκτελεστή.

Ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Κατερίνης όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και νοσηλεύεται στην Μονάδα εντατικής θεραπείας και σύμφωνα με τους γιατρούς δεν υπάρχει κίνδυνος για την ζωή του.

Οι αστυνομικοί της ασφάλειας Κατερίνης αναζητούν τι μπορεί να κρύβεται πίσω από την επίθεση και θεωρούν ότι ήταν ένα προειδοποιητικό μήνυμα σε βάρος του 47χρονου.

Έγιναν αναζητήσεις για το αυτοκίνητο των δραστών, ενω η εικόνα από τις γειτονικές κάμερες ίσως τους δείξει το δρομολόγιο διαφυγής του εκτελεστή και του συνεργού του.

 

Δείτε περισσότερα στο ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του STAR

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top