«Ντου» του Ρουβίκωνα σε συμβολαιογραφικό γραφείο - Κατέστρεψαν μηχανήματα και απείλησαν τη συμβολαιογράφο

Μπλόκο της ΛΑΕ για να εμποδίσουν πλειστηριασμούς

Eισβολή σε συμβολαιογραφικό γραφείο στα Εξάρχεια έκαναν το μεσημέρι μέλη του Ρουβίκωνα. Εκείνο που προκαλεί εντύπωση είναι ότι γνώριζαν και προσωπικές λεπτομέρειες της συγκεκριμένης συμβολαιογράφου, όπως το ότι έχει ζητήσει αλλαγή του τηλεφωνικού αριθμού της. Όμως και μέλη της ΛΑΕ έκαναν μπλόκο σε άλλο γραφείο στην οδό Ακαδημίας για να ματαιώσουν πλειστηριασμούς.

Όπως θα ακούσετε στο video, τα μέλη του Ρουβίκωνα απειλούν τη συμβολαιογράφο: «Πλειστηριάζεις σπίτια φτωχών ανθρώπων, σου μιλώ πολύ ήρεμα αλλά αν συμμετάσχεις ξανά σε πλειστηριασμό θα σου φερθούμε διαφορετικά».

Όση ώρα το μέλος του Ρουβίκωνα απευθύνεται στη συμβολαιογράφο μαζί με το άτομο που χρησιμοποιεί σαν καμεραμάν στο γραφείο της οι υπόλοιποι καταστρέφουν ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές ρίχνοντας αλατόνερο.

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις βρίσκονται μπροστά στο κτίριο της οδού Ακαδημίας στον τρίτο όροφο του οποίου στεγάζεται συμβολαιογραφικό γραφείο για να εμποδίσουν πλειστηριασμούς. Τα μέλη της Λαικής Ενότητας θέλησαν να ματαιώσουν πλειστηριασμό πρώτης κατοικίας αξίας 130.000ευρώ, όπως είπαν.

Οι συμβολαιογράφοι νοιώθουν απροστάτευτοι

Ο Πρόεδρος των Συμβολαιογράφων είπε στη Βουλή ότι τους τελευταίους μήνες ο κλάδος είναι απροστάτευτος σε κάθε είδους επιθέσεις και κάλεσε τα κόμματα να πάρουν θέση ενώ αναφέρθηκε και στους πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας.

«Μας λένε για πρώτη κατοικία; Ποιά είναι αυτή; Ας πάρουν νέα μέτρα στο νόμο Κατσέλη όποιοι θέλουν εμείς είμαστε συμβολαιογράφοι και απλά εφαρμόζουμε τον νόμο, όπως κάνουν όλοι», λέει στο Star ο Γιώργος Ρούσκας, Πρόεδρος Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Αττικής.

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα εδώ.

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top