Νεκρός στο κελί του βρέθηκε ο άνδρας που δολοφόνησε άγρια τη σύντροφό του στο Περιστέρι

Είχε πάρει άδεια από το Δαφνί και τη σκότωσε μέσα στο σπίτι της

Νεκρός μέσα στο κελί του βρέθηκε ο δράστης της άγριας δολοφονίας της συντρόφου του στο Περιστέρι. Το Υπουργείο Δικαιοσύνης διέταξε διενέργεια έρευνας με αφορμή το θάνατο 45χρονου κρατούμενου.

Ήταν 20 Ιουλίου του 2017 όταν η είδηση της άγριας δολοφονίας εδώ στο Περιστέρι είχε συγκλονίσει το Πανελλήνιο. Ο 45χρονος δράστης είχε πάρει άδεια από το Δαφνί. Πάνω σε μια διαμάχη με τη σύντροφο του της κατάφερε φονικές μαχαιριές μέσα στο σπίτι της.

Έξι μήνες αργότερα, ένα θρίλερ εκτυλίσσεται στον Κορυδαλλό όταν οι αστυνομικοί έρχονται αντιμέτωποι με ένα σκληρό θέαμα. Ο  δράστης  σε κώμα μέσα στο κελί του και  ο συγκρατούμενος του μέσα στα αίματα με κομμένες τις φλέβες του.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 45χρονος λίγα λεπτά πριν αφήσει την τελευταία του πνοή είχε κάνει χρήση ηρωίνης μαζί με τον συγκρατούμενο του .Ο ίδιος δεν άντεξε τις παρενέργειες και πέθανε ενώ ο συγκρατούμενος του αναγκάστηκε να κόψει τις φλέβες του για να μην πέσει και ο ίδιος σε κώμα .

 «Αποφεύγαμε να ασχολούμαστε, κατά κάποιο τρόπο με αυτό που έγινε καλύτερα που έφυγε και για το κακό που έχει κάνει και σαν άνθρωπος ο ίδιος  τυραννιόταν , είχε τα ψυχολογικά του προβλήματα», λέει γείτονας της κοπέλας που δολοφονήθηκε από τον κρατούμενο.

Τα ψυχολογικά του προβλήματα και το θολωμένο του μυαλό τον είχαν οδηγήσει στις 20 Ιουλίου να σκοτώσει την πρώην σύντροφο του. Μάλιστα η αποκάλυψη της δολοφονίας είχε γίνει όταν ο 45χρονος ομολόγησε στον ψυχίατρο που τον παρακολουθούσε την πράξη του .

Δεν ήταν όμως η μόνη φορά που το χέρι του «οπλιζόταν» με μίσος. Τον Ιούλιο  του 2011 είχε αφαιρέσει μια ακόμη ζωή, της 37χρονης πρώην φίλης του, ξανά με ένα μαχαίρι, στο εξοχικό που διατηρούσε στο Λουτράκι.

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα εδώ.

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top