Συλλογικότητες και ΠΑΜΕ στους δρόμους για τους πλειστηριασμούς

Αναβολή όλων των φυσικών πλειστηριασμών έως το τέλος του μήνα

Mόνο  ηλεκτρονικά θα γίνονται από 21 Φεβρουαρίου όλοι οι πλειστηριασμοί  όπως προβλέπει το πολυνομοσχέδιο. Ωστόσο οι συλλογικότητες βρίσκονται από το πρωί έξω από τα συμβολαιογραφικά γραφεία που διενεργούνται  οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί.

Πιο αναλυτικά, 240 πλειστηριασμοί είχαν προγραμματιστεί στα Ειρηνοδικεία για σήμερα Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου. Ωστόσο, κανείς πλειστηριασμός  δεν έγινε καθώς ο Συμβολαιογραφικός Σύλλογος Αθηνών προέβη σε νέα αποχή για να μην επαναληφθούν σκηνές βίας με χημικά όπως έγινε πριν λίγο καιρό στα Ειρηνοδικεία.

Ωστόσο, οι προγραμματισμένοι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί γίνονται κανονικά. Πριν από λίγο στο συμβολαιογραφικό γραφείο στην ΟΔΌ Ακαδημίας εκπλειστηριάστηκαν τα  γραφεία που νοικιάζει η ΛΑΕ, το κόμμα του Παναγιώτη Λαφαζάνη. Πλειοδότης ήταν η ίδια η τράπεζα που είχε βγάλει τα γραφεία «στο σφυρί».

Κανονικά έγιναν και οι υπόλοιποι πλειστηριασμοί, ενώ οι συλλογικότητες συγκεντρώνονται για νέα διαμαρτυρία έξω από το Ειρηνοδικείο Αθηνών.

 

 

Δείτε ολόκληρο το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top