Έξαλλη η Βίκυ Σταμάτη με τον Παύλο Πολάκη: «Είναι άνανδρος, δεν μπορεί να με κρίνει»

Διεκδικεί 1.000.000 ευρώ για όσα έγραψε εναντίον της στο Facebook

Πυρ και μανία με τον Παύλο Πολάκη είναι η Βίκυ Σταμάτη. Όχι μόνο δεν έχει  σκοπό να τη χαρίσει στον Υπουργό για τους χαρακτηρισμούς «νεόπλουτο τσουλί» και «φτωχό νυμφίδιο» στο Facebook, αλλά είναι και έξαλλη για τη σημερινή αναβολή της δίκης. Αναβολή που ζήτησε ο δικηγόρος  του κύριου Πολάκη, οποίος επικαλέστηκε προσωπικό του κώλυμα. Η Βίκυ Σταμάτη «σφάζει» τον Υπουργό με τον τρόπο της:

«Τα πουλάκια έτσι εξαφανίζονται. Την είχε στο τσεπάκι του ο κύριος Πουλάκης. Αυτό δεν λέγεται  καθυστέρηση ένας χρόνος και τρεις μήνες. Είναι σαφές ότι εδώ υπήρχε πρόθεση από τον κύριο Πολάκη, κινείται με κίνητρα τα οποία είναι ανέντιμα, αισχρά.

Αυτό που έχω να πω είναι ότι ήταν όχι μόνο άνανδρο, όχι μόνο αναξιοπρεπές, όχι μόνο διεστραμμένο. Είναι βαρέως συκοφαντική η συμπεριφορά του και τα κίνητρά του είναι αισχρά».

Η Βίκυ Σταμάτη θα περιμένει ενάμιση χρόνο για να βρεθεί πρόσωπο με πρόσωπο με τον Παύλο Πολάκη στις δικαστικές αίθουσες. Η δίκη ορίστηκε για τον Απρίλιο του 2019. Ένα εκατομμύριο ευρώ ζητά από τον Υπουργό για τα όσα έγραψε εναντίον της τον περασμένο Νοέμβριο στα social media μόλις βγήκε από τη φυλακή και ύψωσε το δάχτυλό της στους δημοσιογράφους.

«Δεν είμαι πολιτικό πρόσωπο, δεν είμαι δημόσιο πρόσωπο για να με κρίνει και μάλιστα δεν έχει κανένα λόγο να με κρίνει, είναι απαγορευτικό. Ο κύριος Πολάκης απευθύνεται σε κάποιο συγκεκριμένο κοινό».

Η κόντρα Σταμάτη - Πολάκη είναι βέβαιο ότι θα συνεχιστεί δεδομένου ότι και ο Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας  δεν συγκρατείται όταν θέλει να πει κάτι.

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων με τη Μάρα Ζαχαρέα εδώ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top