Σε κακό χειρισμό αποδίδουν οι Αρχές την τραγωδία της Κρήτης - Τελειωμό δεν έχουν τα τροχαία δυστυχήματα

Μεθυσμένος οδηγός τράκαρε με έξι αυτοκίνητα στην Κόρινθο

Σε κακό χειρισμό αποδίδουν οι Αρχές το τραγικό δυστύχημα στην Αγία Πελαγία την περασμένη εβδομάδα. Οι αστυνομικοί περιμένουν να ξυπνήσει ο Νίκος Κωστίδης, 48 ετών, ο οποίος ξέφυγε τον κίνδυνο και  μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα έχασε σύζυγο, κόρη και γαμπρό. Η κατάθεσή του θα «ρίξει φως» στο πώς έγινε το τραγικό δυστύχημα.

Τραγική φιγούρα η μικρή κόρη της οικογένειας, Χριστίνα. Οι δύο γιαγιάδες της, που βρίσκονται στο πλευρό της, δεν της έχουν πει ότι η μητέρα της και η αδερφή της δε ζουν. Σήμερα θα πήγαινε σχολείο.

Η δήμαρχος Τήλου αποκάλυψε στο Star ότι οι συμμαθητές της δεν μπόρεσαν να κάνουν μάθημα. Ψυχολόγοι από τη Ρόδο μετέβησαν στο νησί για να τους στηρίξουν.

Δυστυχώς όμως μυαλό δε βάζουν ορισμένοι. Στον ίδιο δρόμο, μεθυσμένος οδηγός παραλίγο να θερίσει κόσμο, κάνοντας επικίνδυνα «οκτάρια», ελάχιστα μέτρα από το σημείο της οικογενειακής τραγωδίας.

Στην Κόρινθο το βράδυ της Κυριακής 7 Ιανουαρίου, ένας μεθυσμένος οδηγός τράκαρε όχι με ένα, αλλά έξι αυτοκίνητα στο κέντρο της πόλης.

Τα τροχαία δυστυχήματα δεν έχουν τελειωμό. Μια γυναίκα 60 ετών έσβησε χθες στην εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας στο ύψος της Ριτσώνας μετά από σύγκρουση αυτοκινήτων.

Στις Σέρρες ένα μικρό κορίτσι έχασε τους γονείς του μπροστά στα μάτια του όταν το αυτοκίνητό τους έπεσε πάνω σε μπάρες.

 

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα εδώ.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top