Τραγωδία Αγίων Αναργύρων: Ξεσπούν οι συγγενείς της γυναίκας που δολοφονήθηκε από τον αστυνομικό σύζυγό της

«Ξεκληρίστηκε η οικογένειά μας», λένε - Η Ελένη Χερουβείμ, η μητέρα της και το 4 μηνών κοριτσάκι της δολοφονήθηκαν από τον σύζυγό της

Μετά την αγωγή-μαμούθ που κατέθεσαν κατά του ελληνικού δημοσίου οι κληρονόμοι της άτυχης Ελένης Χερουβείμ, που δολοφονήθηκε από τον αστυνομικό σύζυγό της, Χρήστο Ζαπαντιώτη, οι συγγενείς της ξεσπούν μιλώντας αποκλειστικά στο STAR.

Υπενθυμίζεται ότι ο τσακωμός με τη γιατρό σύζυγό του, «όπλισε» το χέρι του αστυνομικού ο οποίος εκτός από τη γυναίκα του, σκότωσε την πεθερά του, την μόλις 4 ετών κορούλα του κι ύστερα αυτοκτόνησε!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τραγωδία Αγίων Αναργύρων: Αγωγή κατά του ελληνικού δημοσίου από τους συγγενείς της συζύγου του αστυνομικού

«Μας έκλεισε το σπίτι μας.  Ξεκλήρισε μια οικογένεια. Κλαίμε και οδυρόμαστε. Και όλα αυτά γιατί; Για να δείξει τον ανδρισμό του με το πιστόλι σε δυο ανήμπορες γυναίκες; Και σε ένα μωρό; Στο ίδιο του το σπλάχνο;» σημειώνει στο STAR o Mιχάλης Χερουβείμ, θείος, της Ελένης.

Τρεις εβδομάδες μετά την οικογενειακή τραγωδία, οι συγγενείς που έμειναν πίσω ζητούν δικαίωση και… αποζημίωση από το ελληνικό κράτος!

Την ίδια ώρα, το σπίτι της οικογένειας στους Άγιους Αναργύρους παραμένει σφραγισμένο, έπειτα από απόφαση του Ειρηνοδικείου, γεγονός που αναγράφεται στη δήλωση σφράγισης που ανήρτησε η συμβολαιογράφος στην πόρτα του σπιτιού.

Συγγενείς, φίλοι και γείτονες της οικογένειας ακόμη δεν μπορούν να πιστέψουν το κακό που χτύπησε την πόρτα της 37χρονης Ελένης.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top