Ταξιτζής δέχθηκε επίθεση από 40 Ρομά για «ψίχουλα»

Φοβήθηκε να αναγνωρίσει τους δράστες της επίθεσης

Τον τρόμο έζησε 65χρονος ταξιτζής από τη Λάρισα όταν δέχθηκε επίθεση από περίπου 40 τσιγγάνους, μόλις άφησε μια πελάτισσά του στον προορισμό του, στην περιοχή Νέα Σμύρνη. Όπως καταγγέλλει ο ίδιος, του άρπαξαν την κερματοθήκη, που είχε 50 ευρώ.

Κάτι λιγότερο από πενήντα ευρώ κι αυτά σε κέρματα, ήταν το ποσό που κατάφεραν να αρπάξουν από τον άτυχο ταξιτζή, 65 χρόνων, οι νεαροί Ρομά που του επιτέθηκαν νωρίς το πρωΐ, σε έναν συνοικιακό δρόμο, στον οικισμό Νέα Σμύρνη, στη Λάρισα.

«Όταν μου επιτέθηκαν σαράντα άτομα ανάμεσα τους και κορίτσια, καμιά δεκαριά μου έκλεισαν τον δρόμο και με χτυπούσαν στο κεφάλι. Με έβγαλαν έξω και με χτύπησαν, μου έσπασαν το αυτοκίνητο, την ταμιακή, το CBS μου την κεραία του ασύρματου και κλωτσούσαν τις πόρτες και το καπό βρίζοντας. Δέχτηκα πάνω από είκοσι χτυπήματα στο κεφάλι. Δουλεύω 42 χρόνια από το 1976 τέτοιο πράγμα δεν έχω ξανά ζήσει ή ακούσει».

Αμέσως μετά, οι δράστες τράπηκαν σε φυγή και εξαφανίστηκαν, ενώ το θύμα κατέφυγε στο αστυνομικό τμήμα για να καταγγείλει την επίθεση. Οι αστυνομικοί προσήγαν οκτώ νεαρούς τσιγγάνους, όμως ο ταξιτζής δεν τους αναγνώρισε.

«Φοβάμαι τα χειρότερα από αυτούς τους ανθρώπους και δεν θα ήθελα να αναφέρω συγκεκριμένα ούτε το όνομα μου ούτε και την πινακίδα του αυτοκινήτου μου. Από αυτούς που μάζεψαν στην αστυνομία και μου τους έδειξαν όλοι τους συμμετείχαν, αλλά εγώ φοβήθηκα να τους αναγνωρίσω για τα αντίποινα που θα δεχτώ».

Έτσι οι νεαροί, ανάμεσά τους και παιδιά ηλικίας 15 ετών, αφέθηκαν ελεύθεροι.

 

Δείτε ολόκληρο το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top