Θρήνος για τα θύματα του πολύνεκρου τροχαίου στην Κρήτη - Μια ιστορία αγάπης που κατέληξε σε τραγωδία

Μάχη δίνει ο πατέρας της 20χρονης για να κρατηθεί στη ζωή

Μαίρη και Χρήστος. Δύο νεαρά παιδιά που γνωρίστηκαν στα ΤΕΙ Κρήτης και ερωτεύτηκαν με την πρώτη ματιά. Η αγάπη τους ήταν τόσο δυνατή που αποφάσισαν να αρραβωνιαστούν. Η Μαίρη 20 χρόνων από την Τήλο και ο Χρήστος 22 χρόνων από την Χερσόνησο Ηρακλείου. Είχαν όνειρα να παντρευτούν και να περάσουν μια ζωή μαζί.

Ο κύριος Γιάννης  Ζωράκης, καθηγητής της 20χρονης, λέει στο Star: «Ήταν αυτό που λέμε ένας κεραυνοβόλος έρωτας και τα παιδιά ενώ δεν ήταν ένα πολύ μεγάλο διάστημα μαζί, γνωρίστηκαν μέσα στη σχολή δηλαδή, έδειχναν από την αρχή να αγαπιούνται πάρα πολύ και συνειδητοποιημένα είχαν αποφασίσει να περάσουν τη ζωή τους μαζί.

Η Μαίρη ήταν πολύ χαρούμενη γιατί θα περνούσε τις γιορτές με τον αγαπημένο της. Μάλιστα οι γονείς της και η 15χρονη αδελφή της ταξίδεψαν από την Τήλο στην Κρήτη για να αρραβωνιαστούν τα παιδιά»

Η κυρία Μαρία Καμμά – Αλειφέρη, δήμαρχος Τήλου, είναι συγκλονισμένη από την τραγωδία: «Ήταν πάρα πολύ χαρούμενοι που θα πήγαιναν στην Κρήτη να γνωρίσουν και την υπόλοιπη οικογένεια του Χρήστου. Ξεκίνησαν έτσι με πολύ χαρά, δυστυχώς όμως τους βρήκε το μοιραίο».

Το μεσημέρι στο Κουτουλουφάρι Χερσονήσου, έγινε η κηδεία του Χρήστου. Το χωριό έχει βυθιστεί στο πένθος. Ήταν όλοι εκεί για να αποχαιρετήσουν το χαμογελαστό αγόρι.  Τραγική φιγούρα η μητέρα του η οποία είδε το παιδί της να σκοτώνεται μπροστά στα μάτια της καθώς βρισκόταν με τον σύζυγό της στο δεύτερο αυτοκίνητο που προπορευόταν.

Το πολύνεκρο δυστύχημα έγινε στις τρεις χθες το απόγευμα στις στροφές της Αγίας Πελαγίας, στην εθνική οδό από Ρέθυμνο προς Ηράκλειο. Το ζευγάρι, οι γονείς της κοπέλας και η αδελφή της επέβαιναν στο αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 22χρονος. Στο μπροστινό αυτοκίνητο ήταν η μητέρα του και ο σύζυγός της. Οι δύο οικογένειες επέστρεφαν από βόλτα στα Χανιά.

Διερχόμενοι σταμάτησαν να βοηθήσουν πάγωσαν όμως από αυτό που αντίκρισαν. Οι πυροσβέστες που έφτασαν εκεί για να απεγκλωβίσουν νεκρούς και τραυματίες λύγισαν. Με σφιγμένα τα δόντια τους απομάκρυναν από τα συντρίμμια, η απογοήτευση και η θλίψη φαίνεται στα πρόσωπά τους. Απεγκλώβισαν νεκρά τα  δύο παιδιά και τη 40χρονη μητέρα της κοπέλας.

Στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου μεταφέρθηκε σοβαρά τραυματισμένος τραυματισμένος ο 49χρονος πατέρας της Μαίρης. Αμέσως υποβλήθηκε σε πολύωρο χειρουργείο.

Ο κύριος Γιάννης Τασσόπουλος, διοικητής του Παγνή – Βενιζέλειου Νοσοκομείου, δήλωσε στο Star: «Χειρουργήθηκε και βρίσκεται αυτή τη στιγμή στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Ως πολυτραυματίας φέρει κακώσεις διάφορες κρανιοεγκεφαλικές και κατάγματα.

Η κατάσταση που νοσηλεύεται είναι κρίσιμη. Ας ελπίσουμε να πάει καλά».

Τραγική φιγούρα η 15χρονη κόρη του ζευγαριού. Το κοριτσάκι καθόταν στο πίσω κάθισμα μαζί με τους γονείς του. Στο πλευρό του βρίσκονται ψυχολόγοι του νοσοκομείου, αλλά και συγγενείς του που πήγαν στο Ηράκλειο από την Τήλο. Δεν ξέρουν πως να της πουν την τραγική αλήθεια. Ότι δεν θα ξαναδεί τη μητέρα και την αδελφή της.

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα εδώ.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top