Πολύνεκρο τροχαίο δυστύχημα στην Κρήτη: Ο αρραβώνας ζευγαριού που κατέληξε σε τραγωδία - Σοκαριστικές εικόνες

Μεταξύ των νεκρών ο νεαρός, η αρραβωνιαστικιά του και η μητέρα της - Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται ο πατέρας της κοπέλας

Πολύνεκρο τροχαίο σημειώθηκε λίγο μετά τις 15:00 το μεσημέρι της Τετάρτης στην εθνική οδό Ρεθύμνου-Ηρακλείου στην Κρήτη, στο ύψος της Αγίας Πελαγίας.

(φώτο από cretalive)

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το δυστύχημα σημειώθηκε έπειτα από σύγκρουση δύο οχημάτων υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες.

Από το ένα όχημα ανασύρθηκαν νεκροί δύο γυναίκες και ένας άντρας, ενώ υπάρχουν άλλοι τρεις ενήλικες και ένα κορίτσι 14 ετών που  έχουν τραυματιστεί.

Στο σημείο έσπευσαν τέσσερα ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, η Αστυνομία, η Τροχαία και δύο οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Ο ΑΡΡΑΒΩΝΑΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΛΗΞΕ ΣΕ ΤΡΑΓΩΔΙΑ

 

Σύμφωνα με πληροφορίες του flashnews, oι δυο από τους νεκρούς είναι ζευγάρι. Πρόκειται για έναν νέο άνδρα με την αρραβωνιαστικιά του. Η κοπέλα είχε έρθει μόνιμα Κρήτη προκειμένου να ζήσει με τον αρραβωνιαστικό της που έμενε στο νησί. Η τρίτη νεκρή είναι η μητέρα της κοπέλας.

Ο τρίτος επιβαίνων ο οποίος έχει τραυματιστεί πολύ σοβαρά και χαροπαλεύει στο νοσοκομείο είναι ο πατέρας της κοπέλας ενώ και η 14χρονη αδερφή της η οποία επέβαινε στο αυτοκίνητο έχει τραυματιστεί με κατάγματα στα πόδια.

Τραγική ειρωνία, η οικογένεια της νεκρής κοπέλας, μητέρα, πατέρας και αδερφή είχαν έρθει στην Κρήτη για να γνωρίσουν τον αρραβωνιαστικό.

Στο δεύτερο όχημα που ενεπλάκη στο δυστύχημα τραυματίες είναι ο οδηγός και η συνοδηγός.