Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τους πλειστηριασμούς στο Ειρηνοδικείο - Απειλούνται με αυτόφωρο τα μέλη των συλλογικοτήτων

«Έτος πλειστηριασμών» χαρακτηρίζεται το 2018

«Έτος πλειστηριασμών» χαρακτηρίζεται το 2018, καθώς σε ολόκληρη τη χώρα έχουν προγραμματιστεί να γίνουν τουλάχιστον είκοσι χιλιάδες πλειστηριασμοί. Σήμερα οι συμβολαιογράφοι Αθήνας, Πειραιά και Αιγαίου εξακολουθούν να απέχουν, ωστόσο τα κινήματα αντιδρούν και πραγματοποιούν ήδη κινητοποιήσεις.

Σήμερα έχει προαναγγείλει ότι θα «κάνει ποδαρικό» στις κινητοποιήσεις ενάντια  στους πλειστηριασμούς η λαϊκή ενότητα με τον Παναγιώτη Λαφαζάνη. Μόνο στο ειρηνοδικείο της Αθήνας έχουν προγραμματιστεί το 2018 3.000 πλειστηριασμοί  και 20.000 σε όλη την Ελλάδα.

Αναμένεται ότι περίπου 15.000 ακίνητα θα βγουν στο σφυρί, ενώ η «μητέρα των μαχών» στο Ειρηνοδικείο της Αθήνας θα συμβεί την επόμενη εβδομάδα που έχουν προγραμματιστεί  οι πρώτοι πλειστηριασμοί του έτους.  Σήμερα κάνουν πρεμιέρα 3.000 πλειστηριασμοί σε Ειρηνοδικεία σε όλη τη χώρα, ενώ διεξάγονται κανονικά και ηλεκτρονικοί.

Πρόσφατα ψηφίστηκε  ο νόμος που θωρακίζει τη διαδικασία των φυσικών πλειστηριασμών με αυτεπάγγελτες διώξεις και αυτόφωρο  για όποιον παρεμποδίζει τη διαδικασία.

 

 

Δείτε ολόκληρο το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top