Τραγικό ατύχημα στη Κω: Αγοράκι 9 ετών ακρωτηριάστηκε την ώρα που έπαιζε σε παγοδρόμιο

Ένα παγοπέδιλο του έκοψε τμήμα από το δάχτυλο - Νέα Ενημέρωση: 21:31

Η γιορτινή διασκέδαση εξελίχθηκε πολύ άσχημα για ένα αγόρι εννέα ετών που γλίστρησε την ώρα που έκανε πατινάζ. Ο μικρός έπεσε κάτω, και ένα άλλο παιδί το οποίο ακολουθούσε την ίδια πορεία, δεν πρόλαβε να κόψει ταχύτητα, πέρασε πάνω από το χέρι του με το παγοπέδιλο και του έκοψε ένα τμήμα από το δάκτυλο του.

Αμέσως μετά το ατύχημα το αγοράκι διακομίστηκε στο νοσοκομείο του νησιού πλημμυρισμένο στο αίμα. Εκεί ανέλαβαν δράση οι γιατροί, οι οποίοι μετά από τηλεδιάσκεψη με τους ορθοπεδικούς του Νοσοκομείου Παίδων στην Αθήνα, έκαναν ό, τι μπορούσαν για να περιορίσουν την έκταση της ζημιάς.

Ο Δημήτρης Τσατσαλής, χειρουργός ορθοπεδικός στο Γενικό Νοσοκομείο της Κω, δήλωσε στο Star: «Ήτανε το μικρό δάκτυλο στο αριστερό χέρι, η ονυχοφόρος, δεν κόπηκε το δάκτυλο, αλλά η ονυχοφόρος, δηλαδή κάτω από το νύχι. Εκεί υπήρξε ένας ακρωτηριασμός, ημιακρωτηριασμός, το ήμισυ της ονυχοφόρου φάλαγγας και έγινε διαμόρφωση του κολοβώματος. Οι τένοντες είναι ακέραιοι, δηλαδή έχει κάμψη και έκταση. Τώρα το παρακολουθούμε, γίνονται αλλαγές».

Νόμιμη η άδεια του παγοδρομίου υποστηρίζει ο Δήμος

Σύμφωνα με τον δήμο, το υπαίθριο παγοδρόμιο το οποίο στήνεται τα τελευταία χρόνια στην Κω για τις γιορτές, είναι νόμιμα αδειοδοτημένο και λειτουργεί με βάση όλες τις σχετικές προδιαγραφές

 

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ.

 

 

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top