Παιδίατρος ξυλοκοπήθηκε άγρια στο Νοσοκομείο Νάουσας

Αρκετά δημόσια νοσοκομεία χωρίς φύλαξη

«Στενάζουν» τα δημόσια νοσοκομεία από την έλλειψη κονδυλίων και αρκετά από αυτά έχουν ξεμείνει από φύλαξη. Πρόσφατα στο νοσοκομείο της Νάουσας έμπειρος παιδίατρος ξυλοκοπήθηκε άγρια από έναν άνδρα αλβανικής καταγωγής, αφού προηγουμένως ο γιατρός είχε εξετάσει κανονικά τα παιδιά του.

Όπως δήλωσε στο Star ο Δημήτρης Μαυρογιώργος, διοικητής του νοσοκομείου Νάουσας: «Ο γιατρός ήταν στο εφημερείο, ξάπλωνε γιατί ήταν σε άθλια κατάσταση. Άμα δεν τον βρούμε για να μας απαντήσει ο δράστης τους λόγους για τους οποίους έκανε την επίθεση, δεν μπορούμε να ξέρουμε».

Ο άνδρας αυτός με τη σύζυγό του και τα δυο τους παιδιά επισκέφθηκαν τον παιδίατρο, τον οποίο και γνώριζαν από παλαιότερες επισκέψεις. Μόλις ο παιδίατρος εξέτασε τα παιδιά και τους έδωσε ιατρικές οδηγίες, η οικογένεια έφυγε για το σπίτι. Λίγα λεπτά μετά ο σύζυγος επέστρεψε στο νοσοκομείο σε έξαλλη κατάσταση και εισέβαλε μέσα στο ιατρείο.

Σύμφωνα με την ΠΟΕΔΗΝ που κατήγγειλε το συμβάν, ο δράστης έβρισε και έδιωξε με τη βία τη νοσηλεύτρια και στη συνέχεια ξυλοκόπησε το γιατρό.

Το νοσοκομείο της Νάουσας στενάζει από τις ελλείψεις γιατρών και συχνά δεν γίνονται εφημερίες. Δεν διαθέτει αξονικό τομογράφο και η διοίκηση του που είναι κοινή με το νοσοκομείο της Βέροιας δυστυχώς δεν διαθέτει κονδύλια για να προσλάβει σεκιούριτι... αυτό το φαινόμενο παρατηρείται σε πολλά νοσοκομεία, με αποτέλεσμα συχνά συνοδοί να βιαιοπραγούν ανενόχλητοι σε γιατρούς και προσωπικό.

Δείτε στο video το ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top