Σλάλομ... στο χιονοδρομικό Καλαβρύτων

Δείτε το ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του STAR

Τις φετινές γιορτές όσοι ονειρεύτηκαν... σλάλομ στις λευκοντυμένες πλαγιές της Πελοπονήσσου είχαν τύχη... βουνό, αφού η μεγάλη ποσότητα χιονιού επέτρεψε το άνοιγμα σε όλες τις πίστες των χιονοδρομικών σε Καλαβρύτων, Μαίναλο και Ζήρεια. 

Στα Καλάβρυτα, όπου το ύψος του χιονιού... βάσης έχει φτάσει τα 70 εκατοστά, έγινε το...έλα να δεις...

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ...ΠΡΩΤΑΡΗΔΕΣ ΣΤΟ ΧΙΟΝΙ 

Το γραφικό πλακόστρωτο της ιστορικής πόλης γέμισε επισκέπτες που αναζητούσαν μια...γιορτινή ανάσα από τις υποχρεώσεις της καθημερινότητας.

Το πρόγραμμα φυσικά, εκτός από βόλτα, sight seeing και μεζεδάκια, προβλέπει -οπωσδήποτε- μερικές... επαγγελματικές ή ερασιτεχνικές καταβάσεις με τα πέδιλα του σκι 

ΤΥΧΗ....ΒΟΥΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΤΡΕΙΣ ΤΩΝ ΧΕΙΜΕΡΙΝΩΝ ΣΠΟΡ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ

Με λιγότερες πίστες ανοιχτές,  αλλά ικανοποιητικό χιόνι βρίσκονται σε λειτουργία τα 10 από τα 19 χιονοδρομικά της χώρας...  Oι ...φρέσκες χιονοπτώσεις , που αναμένονται τις επόμενες μέρες, φαίνεται πως θα... κάνουν το χατίρι στους λάτρεις των χειμερινών σπορ και την Πρωτοχρονιά     

"ΑΠΟΒΑΣΗ" ΑΗ ΒΑΣΙΛΗΔΩΝ ΣΤΗΝ ΠΑΡΓΑ  

Μετά το βουνό κατηφορίζουμε στη θάλασσα και την πανέμορφη γραφική Πάργα όπου οι Άη Βσίληδες έκαναν και τα φετινά  Χριστούγεννα ... απόβαση πάνω στις σανίδες τους!

Ο Ναυτικός Όμιλος Πάργας μας χάρισε εικόνες που συνηθίζονται στην Αυστραλία ή άλλα εξωτικά μέρη του κόσμου. Εκεί όπου  τα Χριστούγεννα γιορτάζονται με... θερμοκρασίες καλοκαιριού!  

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top