"Με παράτησαν όλοι και κάνω ολομόναχη Χριστούγεννα"

Δείτε το ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του STAR

Κάθεται ολομόναχη στο πεζούλι έξω από το μισογκρεμισμένο της σπίτι. Είναι 92 χρόνων... Η θέα αυτής της γυναίκας μας προκαλεί ρίγος... Την πλησιάζουμε και με δάκρια στα μάτια μας εξομολογείται πως περιμένει να περάσει κάποιος άνθρωπος για της πει "Χρόνια Πολλά" 

Είδε τον χείμαρρο να της ...κατασπαράζει το σπίτι. Η συνέχεια όμως ήταν ακόμα πιο σκληρή για εκείνη.... 

"ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΦΕΤΟΣ. ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΝΘΟΣ"

Λίγο πιο πέρα ένα ζευγάρι ηλικιωμένων προσπαθεί να μαζέψει ο,τι έχει απομείνει... Κοιτάζουν το σπίτι τους, την γειτονιά τους και μαυρίζει η καρδιά τους... 

«Μαύρα Χριστούγεννα» μας λένε συγκινημένοι πέρασαν φέτος η κ. Βαρβάρα και ο κ. Θανάσης. Το σπίτι τους όπως βλέπετε, υπέστη ολοκληρωτική καταστροφή.

Τη μέρα είναι εδώ και προσπαθούν να το καθαρίσουν από τις λάσπες, το βράδυ φιλοξενούνται σε ένα φιλικό τους σπίτι. 

"ΜΑΥΡΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ" ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΜΑΝΔΡΑΣ 

Στο διπλανό σπίτι η κ. Ευαγγελία Πάλη μας δείχνει το μέρος που είχε πέρυσι το Χριστουγεννιάτικο δέντρο. Φέτος.... μόνο λάσπες και απόγνωση! 

ΕΡΗΜΗ ΠΟΛΗ Η ΜΑΝΔΡΑ

Όπου κι αν κοιτάξεις βλέπεις πρόσωπα σκυθρωπά... Μάτια θλιμμένα. Σπίτια ...στοιχειωμένα! Μόνο του κουφάρι τους έμεινε και λίγες λασπωμένες φωτογραφίες στους τοίχους....

Κόμπος γίνεται το στομάχι σου. Ανατριχίλα σε πιάνει μπαίνοντας σε αυτό εδώ το σπίτι. Είναι ένα από τα δεκάδες εγκαταλελειμμένα σπίτια της Μάνδρας. Οι τοίχοι είναι ακόμα λασπωμένοι, τα έπιπλα κατεστραμένα. Το μοναδικό πράγμα που έχει μείνει είναι οι φωτογραφίες των ιδιοκτητών οι οποίες είναι ακόμα κρεμασμένες στους τοίχους.

Οι ιδιοκτήτες και αυτού του σπιτιού μέσα σε λίγα λεπτά έχασαν τα πάντα από την ορμή του κόκκινου χειμάρρου. Το σπιτικό τους, τα αυτοκίνητα τους, όλο τους το βιός. Έφυγαν καθώς αδυνατούν να το χτίσουν πάλι από την αρχή. 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top