«Σκότωσε κι εμάς μαζί του»! Σπαράζει η μητέρα του αστυνομικού που σκότωσε την οικογένειά του στους Αγίους Αναργύρους

Ένα μεγάλο «γιατί» τη βασανίζει

Συντετριμμένη και σε κατάσταση σοκ είναι η μητέρα του 47χρονου αστυνομικού που ξεκλήρισε ολόκληρη την οικογένειά του και μετά αυτοκτόνησε στους Αγίους Αναργύρους.

Διαβάστε επίσης: «Αυλαία» στο οικογενειακό δράμα των Αγίων Αναργύρων – Υποβασταζόμενη η μάνα του αστυνομικού στην κηδεία του

Άγιοι Ανάργυροι: Αυτή είναι η 4χρονη που σκότωσε ο πατέρας της μέσα στο σπίτι!

Σπάραξε η μητέρα του αστυνομικού που σκότωσε την οικογένειά του: «Γιατί το έκανες Χρήστο μου»;

Ένα τεράστιο «γιατί» την βασανίζει, ενώ τόσο η ίδια, όσο και τα αδέλφια του λένε και ξαναλένε ότι θρηνούν για τέσσερις ανθρώπους και όχι μόνο για τον 47χρονο.

«Δεν ξέρω γιατί το έκανε αυτό», είπε στον Ελεύθερο Τύπο η χαροκαμένη μάνα του αρχιφύλακα λίγο πριν από την κηδεία του παιδιού της στο Πατιόπουλο Αμφιλοχίας.

«Δεν μπορώ να το αντέξω. Σκότωσε και εμάς μαζί του. Τι να σας πω...», πρόσθεσε, ξεσπώντας σε λυγμούς, χωρίς να μπορεί να αρθρώσει άλλη κουβέντα.

Χθες το μεσημέρι, συγγενείς, φίλοι και συγχωριανοί αποχαιρέτησαν για τελευταία φορά τον αρχιφύλακα. Όλοι ήταν μουδιασμένοι και το μεγάλο ερώτημα που τους βασανίζει είναι πώς μπόρεσε να σκοτώσει τη σύζυγό του, την πεθερά του και κυρίως το τετράχρονο αγγελούδι του.