Θρήνος στην κηδεία του 22χρονου φοιτητή από την Κάλυμνο - Τραγικές φιγούρες οι γονείς και τα αδέρφια του

Τι δείχνει η δεύτερη νεκροτομή που δε δικαιολογεί την πτώση

Θρήνος στην κηδεία του 22χρονου φοιτητή από την Κάλυμνο

Με δάκρυα στα μάτια  και ένα «γιατί» ζωγραφισμένο στο πρόσωπό τους,  η μητέρα ο πατέρας και τα μικρότερα αδέρφια του άτυχου φοιτητή που πέθανε στην Κάλυμνο τον αποχαιρετούν. Έχασαν ό,τι πολυτιμότερο είχαν.  Το αγοράκι τους.. το παιδί τους... τον αδερφό τους.

Ο πόνος βουβός… ο ένας δίνει παρηγοριά στον άλλον.. αγκαλιάζονται.. συνομιλούν. Εκεί στο πλάι τους βρίσκονται και οι συμφοιτητές του 22χρονου, συγκλονισμένοι από τον τραγικό χαμό του φίλου τους.

Κρατώντας ένα λευκό λουλούδι στο χέρι, ήρθαν να αποχαιρετίσουν για τελευταία φορά τον αγαπημένο τους φίλο,  στο Τρίτο Νεκροταφείο Αθηνών. 

Ο Δημήτρης Τσιριγώτης, φίλος της οικογένειας, ξεσπά: «Συγγνώμη είμαι πολύ συγκινημένος.. ήταν φίλος του γιου μου. Είμαι συντετμημένος. Εγώ πιστεύω ότι είναι εγκληματική ενέργεια. Σίγουρα κάτι κρύβεται. Δεν είναι τυχαίο όλο αυτό! Προφανώς ο Νίκος βρέθηκε στο λάθος σημείο τη λάθος στιγμή».

Η Ράνια Τσιριγώτη, δασκάλα του άτυχου Νίκου, μιλά για εκείνον με τα καλύτερα λόγια: «Ο Νίκος ήταν ένα παιδί ήσυχο, γαλήνιο, ηθικό. Σε άφηνε άφωνο με την ευγένειά του. Δε ήταν παιδί που θα έκανε κάτι ακραίο. Όπως μας είπε και η μαμά του θα πήγαινε να κάνει τη βόλτα του.. δεν ταιριάζει στο χαρακτήρα του να απομακρύνθηκε από την περιοχή».

Στο μεταξύ το «θρίλερ» για τα αίτια του θανάτου του φοιτητή συνεχίζεται. Αν και σύμφωνα με την πρώτη ιατροδικαστική εξέταση, ο θάνατός του επήλθε λόγω επιπλοκής πολλαπλών κακώσεων από πτώση, με βάση τη δεύτερη νεκροτομή ο φοιτητής δεν φαίνεται να είχε κακώσεις.

Ο ιατροδικαστής Σωκράτης Τσαντίρης δήλωσε χαρακτηριστικά: «Δεν υπάρχουν κακώσεις οστών όπως θα συνέβαινε σε μια ελεύθερη πτώση από μεγάλο ύψος. Η ιατροδικαστική έρευνα συνεχίζεται. Θα πρέπει να αξιολογηθεί και με τα λοιπά ευρήματα η πιθανότητα να μην υπήρξε τελικά πτώση». 

 

Πηγή: Κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top