Αυτές είναι οι γυναίκες που ξάφριζαν επιβάτες σε λεωφορεία στη Θεσσαλονίκη

Στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες τους μετά από εντολή του εισαγγελέα

Στη δημοσιότητα στοιχεία γυναικών που έκλεβαν λεωφορεία

Στη δημοσιότητα δόθηκαν σήμερα τα στοιχεία των δύο γυναικών από τη Βουλγαρία που πραγματοποιούσαν κλοπές μέσα σε λεωφορεία στη Θεσσαλονίκη μετά από εντολή της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.

Οι δύο γυναίκες συνελήφθησαν στις 20-11-2017 από αστυνομικούς του Α.Τ. Λευκού Πύργου και κατηγορούνται για το αδίκημα των διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπής, καθώς κατά την προαναφερόμενη ημερομηνία αφαίρεσαν πορτοφόλια από επιβάτιδες αστικών λεωφορείων.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για τις:

STANKOVA MARIYANA του KOLEVA και της CVETANKA, γεν. 1979 στη Βουλγαρία

Και YORDANOVA STANKA του TOMOVA και της IVANKA, γεν.1988 στη Βουλγαρία

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας έως 05-01-2018, σύμφωνα με την Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων, καθώς και στη διερεύνηση της συμμετοχής αυτών και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.

Για παροχή οποιασδήποτε πληροφορίας, οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν με το Τμήμα Ασφαλείας Λευκού Πύργου, στο τηλέφωνο 2310-502744. Εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της συνομιλίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top