Δολοφονία Ζαφειρόπουλου: Διεθνές ένταλμα σύλληψης για τον «Μαραντόνα» - Aποκλειστικά στο Star η αδελφή του

«Δε νομίζω ότι ο αδερφός μου θα ήθελε να σκοτώσει άνθρωπο, ούτε να συμμετέχει σε μια ομάδα που θα πήγαινε με αυτόν τον σκοπό»

Διεθνές ένταλμα σύλληψης έχει εκδοθεί σε βάρος του 30χρονου κακοποιού ο οποίος κατηγορείται για την δολοφονία του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου και σύμφωνα με πληροφορίες διέφυγε στην Αλβανία.

Η αδελφή του καταζητούμενου που μένει στη Μεγαλόπολη μιλώντας αποκλειστικά στο Star έκανε λόγο για έναν απίστευτο εφιάλτη που ζει η οικογένειά της:

«Δε νομίζω ότι ο αδερφός μου θα ήθελε να σκοτώσει άνθρωπο, ούτε να συμμετέχει σε μια ομάδα που θα πήγαινε με αυτόν τον σκοπό».

Αν και γνωρίζει  εδώ και μέρες ότι ο αδελφός της είναι πια καταζητούμενος για τη δολοφονία του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, βαθιά μέσα στην ψυχή της θα ήθελε να αποδειχθούν όλα ένα ψέμα:

«Δεν το πίστεψα. Μέχρι σήμερα το πρωί πίστευα πως θα ήταν μια ταινία, πως θα ξυπνήσω και θα έχει τελειώσει. Δυστυυχώς δεν τελείωσε».

Η Ηλιάνα, η αδελφή του καταζητούμενου πλέον Αλέξανδρου Μάτα, μιλώντας αποκλειστικά  στο Star, αναφέρθηκε στη στιγμή που έμαθαν στην οικογένειά της την εμπλοκή του δικού τους ανθρώπου στη δολοφονία του άτυχου δικηγόρου:

«Πολύ σκληρό για δεύτερη φορά να μαθαίνεις ότι αυτός ο άνθρωπος έχει καταστρέψει τη ζωή του και έχει βλάψει και κάποιον άνθρωπο».

Αμέσως μετά τη δολοφονία του Ζαφειρόπουλου, ο Αλέξανδρος Μάτα πρόλαβε και διέφυγε στην Αλβανία στο χωρίο απ' όπου κατάγεται η οικογένειά του. Από εκεί τηλεφώνησε στην αδελφή του για πρώτη και τελευταία φορά μετά το έγκλημα.

Ο Αλέξανδρος Μάτα, στη Μεγαλόπολη όπου μεγάλωσε ήταν γνωστός με το παρατσούκλι Μαραντόνα. Ήταν ένας από τους καλύτερους  παίχτες που πέρασαν ποτέ από την τοπική ποδοσφαιρική ομάδα.

Η εμπλοκή του με το έγκλημα έγινε σχεδόν ταυτόχρονα με τη μεταγραφή του σε άλλη ομάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 30χρονος καταζητούμενος κακοποιός ο οποίος κρύβεται κάπου στην Αλβανία, θα προσπαθήσει να περάσει πιθανότατα στην Ιταλία γεγονός που έχει κινητοποιήσει τις Ιταλικές διωκτικές αρχές.

 

Δείτε περισσότερα στο video