Ισόβια στην 50χρονη που σκότωσε τον πρώην σύζυγό της και τον έβαλε σε καταψύκτη

Κανένα ελαφρυντικό δεν της αναγνώρισε το δικαστήριο - ΝΕΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: 21:44

Σε ισόβια κάθειρξη και στέρηση των πολιτικών της δικαιωμάτων, καταδίκασε το δικαστήριο την 50χρονη σύζυγο του ναυτικού Βασίλη Κοκκίνη, η σορός του οποίου είχε βρεθεί μέσα σε καταψύκτη σε διαμέρισμα στην Καλλιθέα.

Το δικαστήριο δεν της αναγνώρισε κανένα ελαφρυντικό, ενώ καταπέλτης ήταν κατά την αγόρευσή του και ο εισαγγελέας, ο οποίος έκανε λόγο για ειδεχθές, προσχεδιασμένο έγκλημα, προσθέτοντας ότι η 50χρονη από τη Βουλγαρία ήθελε να σκοτώσει τον πατέρα του παιδιού της για να του πάρει χρήματα.

Διαβάστε επίσης: "Κόκκαλο" άφησε το δικαστήριο η σύζυγος του ναυτικού που βρέθηκε δολοφονημένος σε καταψύκτη - Τι υποστήριξε

 Κατάθεση-φωτιά από τον αδερφό του ναυτικού που βρέθηκε στον καταψύκτη: Η γυναίκα του τον ήθελε για τα λεφτά

Μόνο στο Star: Τι λέει μέσα από τη φυλακή η κατηγορούμενη για το φόνο του ναυτικού που βρέθηκε μέσα σε καταψύκτη στην Καλλιθέα

Επίσης ένοχη κρίθηκε και η 27χρονη συμπατριώτισσά της για απλή συνέργεια σε ανθρωποκτονία και το δικαστήριο της επέβαλε ποινή κάθειρξης 18 ετών και πενταετή στέρηση των πολιτικών της δικαιωμάτων.

Όσον αφορά στον τρίτο κατηγορούμενο, ο οποίος είχε βρει τον καταψύκτη, του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης τριών ετών με τριετή αναστολή για υπόθαλψη εγκληματία. 

 

Δείτε περισσότερα στο video

 

 Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ.