Δυστύχημα στη Θεσσαλονίκη: Σε κλίμα οδύνης η κηδεία του 22χρονου - Χαροπαλεύει η 18χρονη κοπέλα του

Eίχε πάρει εδώ και μόλις δυο μήνες τη μηχανή του - Νέα ενημέρωση: 21:54

Συντετριμμένοι είναι οι συγγενείς και οι φίλοι του 22χρονου Αντώνη, που σκοτώθηκε στο σοκαριστικό τροχαίο δυστύχημα της Θεσσαλονίκης, μπροστά από το δημαρχιακό Μέγαρο.

 

 

Όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει, ο νεαρός επέβαινε στη μια μηχανή με την 18χρονη κοπέλα του (η οποία χαροπαλεύει), ενώ στην άλλη μηχανή επέβαιναν ένας 28χρονος με τον 51χρονο πατέρα του, που βρήκαν τραγικό θάνατο ενώ πήγαιναν για μεροκάματο.

Η κηδεία του 22χρονου Αντώνη ο οποίος μέχρι την τελευταία στιγμή είχε τις αισθήσεις του και ρωτούσε αν είναι καλά η κοπέλα του, έγινε σε κλίμα οδύνης στη Θέρμη της Θεσσαλονίκης.

Όπως θα δείτε και στο video, όσοι τον γνώριζαν πήγαν να του πουν το «τελευταίο αντίο», κρατώντας στα χέρια ένα λευκό τριαντάφυλλο.

Μιλώντας στην κάμερα, ένας από τους φίλους του δήλωσε πως «τον Αντώνη τον ήξερα δυο χρόνια, με την Έλενα ήταν η αδερφή μου στο σχολείο. Ήταν άδικο και για τα δυο παιδιά. Η κοπελίτσα είναι σε κρίσιμη κατάσταση απ΄ότι έμαθα από την οικογένεια της. Συλλυπητήρια και στις  άλλες οικογένειες, σε αυτήν του πατέρα και του γιου που χάθηκαν ενώ πήγαιναν σε μεροκάματο και δεν έφταιγαν σε τίποτα. Ο Αντώνης αγαπούσε τις μηχανές, δεν έτρεχε. Τη μηχανή την είχε πάρει εδώ και 2 μήνες. Δεν πρόλαβε ούτε να τη χαρεί».

«ΕΦΤΑΙΓΕ» ΤΟ GPS;

Εν τω μεταξύ όπως σας έχει ήδη ενημερώσει το star.gr, ένα πιθανό σενάριο που εξετάζει η αστυνομία, δεν αποκλείεται ο Γερμανός οδηγός του Ι.Χ που μόλις είχε φτάσει στη Θεσσαλονίκη, να έκανε απότομη στροφή δίχως να ανάψει φλας, καθώς πήρε λάθος οδηγίες από το gps, ενώ το αυτοκίνητο βρισκόταν στη μεσαία λωρίδα της Βασιλέως Γεωργίου, έναν από τους κεντρικούς δρόμους της Θεσσαλονίκης, με κατεύθυνση τη Χαλκιδική. Τότε ήταν που έγινε το κακό,καθώς συγκρούστηκε σφοδρά με τις δυο μηχανές, κλείνοντας τους το δρόμο και εκσφενδονίζοντας τους επιβαίνοντες στο πεζοδρόμιο και στο δρόμο.

 

Περισσότερα, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star στις 19:55 με τη Μάρα Ζαχαρέα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top