Υπεράνω πάσης υποψίας ο Δράκος του Ωδείου στα βόρεια προάστια –Τι λέει στο Star άτομο που γνώριζε τον κορυφαίο φλαουτίστα

Έκρυβε καλά το αρρωστημένο του πάθος και κανείς δεν είχε αντιληφθεί το παραμικρό

«Υπεράνω πάσης υποψίας» χαρακτηρίζουν όσοι γνώριζαν τον γνωστό φλαουτίστα της Κρατικής ο οποίος συνελήφθη με την κατηγορία της ασέλγειας σε ανήλικες μαθήτριες του σε ωδείο.

Ο κορυφαίος δάσκαλος μουσικής κατάφερνε, σύμφωνα με την αστυνομία να κρύβει καλά το πάθος του. Κανείς δεν είχε αντιληφθεί το παραμικρό. Οι άνθρωποι που συνεργάστηκαν μαζί του στενά μιλούν για έναν ευγενικό κύριο.

ΦΩΤΟ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

«Τα παιδιά ήταν από 8 έως 25 ετών. Όταν το ακούσαμε πέσαμε όλοι κάτω. Αυτά είναι τραγικά πράγματα - Το περιμένατε γι΄ αυτόν τον άνθρωπο; - Ειλικρινά ήταν υπεράνω κάθε υποψίας. Όλοι όσοι το έχουν ακούσει έχουν πέσει, έχουν εκπλαγεί, έχουν τρελαθεί. Δεν μπορούμε να πούμε ότι έδωσε ποτέ το παραμικρό δικαίωμα. Ευγενέστατος, ευγενέστατος πάντα και μάλιστα ερχόταν με τη σχέση του μαζί» δήλωσε στο Star ο Γιώργος Τσαγκαράκης, Πρόεδρος Κοινωφελούς Επιχείρησης Δ. Ηρακλείου.

ΦΩΤΟ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Οι αστυνομικοί από την επόμενη κιόλας μέρα της σύλληψης του μετέφεραν τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές που βρήκαν στο σπίτι του, στα εγκληματολογικά εργαστήρια προσπαθώντας να αποκρυπτογραφήσουν τα αρχεία του 60χρονου φλαουτίστα. Ερευνούν για τυχόν διακίνηση πορνογραφικού υλικού στο διαδίκτυο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

«Κύλησα σε αυτό και δεν μπορούσα να το ελέγξω», ήταν τα πρώτα λόγια του δασκάλου μουσικής, πατέρα δύο κοριτσιών, όταν συνελήφθη. Ο 60χρονος είναι κορυφαίος φλαουτίστας στην Κρατική Ορχήστρα Αθηνών. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει άλλη καταγγελία εις βάρος του.

«Ο Δράκος ήταν κορυφαίος όσον αφορά στο φλάουτο στην Ελλάδα. Ερχόταν για 10 μήνες και δίδασκε στο Ωδείο Ηρακλείου. Δεν έχει μείνει ποτέ μόνος με παιδιά και εμείς τουλάχιστον στην Κρήτη δεν είχαμε κανένα θέμα» πρόσθεσε ο κος Τσαγκαράκης.

Όλα αποκαλύφθηκαν όταν λίγους μήνες πριν, ένα 9χρονο κοριτσάκι αρνήθηκε να πάει στο μάθημα φλάουτο σε ωδείο των βορείων προαστίων. Μετά από έρευνα στο σπίτι του βρήκαν ένα ολόκληρο οπλοστάσιο μαζί με δύο ηλεκτρονικούς υπολογιστές και μια ψηφιακή φωτογραφική μηχανή. Στο κινητό του βρέθηκαν στοιχεία για πιθανή ασέλγεια σε βάρος άλλων δύο κοριτσιών κάτω των 12 ετών. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top