Νέος Χάτσικο στα Ιωάννινα: Σκυλάκι δεν "ξεκολλούσε" από τον τάφο της ιδιοκτήτριάς του

Δείτε το ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του STAR

Ο Χάτσικο κάθε απόγευμα επί εννέα χρόνια βρισκόταν στην ίδια θέση, στον σταθμό του τρένου και περίμενε το αφεντικό του, το οποίο είχε πεθάνει. Τη γνωστή ταινία θυμίζει και η ιστορία του μικρού σκυλάκου που βλέπετε. Δύο μήνες τώρα κάθεται δίπλα στον τάφο της ηλικιωμένης γυναίκας που το φρόντιζε. 

"Το σκυλάκι το είδε κυνόφιλος στο νεκροταφείο καθώς πήγε να δει τάφο δικού της ανθρώπου. Άνηκε σε μια κυρία η οποία έχει πεθάνει και από τότε μένει είτε στο νεκροταφείο είτε γυροφέρνει στο χωριό για να βρει λίγο φαγητό, λίγο νερό"

Μια κάτοικος του χωριού Μπάφρα των Ιωαννίνων είδε το λυπημένο σκυλάκι στο νεκροταφείο. Το πήρε μαζί της στο χωριό για να το φροντίσει και να το ταίσει, το τετράποδο όμως έφυγε και επέστρεψε πάλι στον τάφο της ηλικιωμένης, μη μπορώντας να αποχωριστεί το αφεντικό του. 

"Βρέθηκε στα χέρια της κυρίας επειδή δεν το ήθελε κάποιο συγγενικό πρόσωπο και του έδωσε τόσο πολλή αγάπη η ηλικιωμένη αυτή κυρία που έγιναν αυτοκολλητάκια"

Οι εθελοντές του συλλόγου αδέσποτων ζώων έψαξαν και βρήκαν οικογένεια για το συμπαθέστατο ζωάκι που συγκίνησε όλους τους κατοίκους της περιοχής. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top