Άνδρας μαχαίρωσε τον Δήμαρχο Ελευσίνας μέσα στο Δημαρχείο - Τι λένε συνεργάτες του στο star.gr

Σε κατάσταση σοκ οι πάντες στο δημαρχιακό μέγαρο - Πρώτη Ανάρτηση 28-08-2017 12:52

Ένας 40χρονος άντρας, πρώην συμβασιούχος του Δήμου Ελευσίνας εισέβαλε γύρω στις 12 το μεσημέρι σήμερα, Δευτέρα, κι επιτέθηκε στον Δήμαρχο, κ. Γιώργο Τσουκαλά. Τον μαχαίρωσε 2 φορές, μια στον μηρό και μια στην γάμπα!

Το star.gr επικοινώνησε με τους στενούς συνεργάτες του Δημάρχου, οι οποίοι βρίσκονται σε κατάσταση σοκ. Η αστυνομία αυτή τη στιγμή παίρνει καταθέσεις από όσους είδαν το βίαιο περιστατικό, με θύμα τον πρώτο πολίτη της Ελευσίνας

Ο κ. Τσουκαλάς

Μια από τις γραμματείς του Δημάρχου είπε: "ευτυχώς, ο κύριος Τσουκαλάς νοσηλεύεται στο Θριάσιο νοσοκομείο εκτός κινδύνου!". Στο ερώτημά μας αν διεκομίσθη με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο, η απάντηση που λάβαμε είναι πως δεν έγινε κλήση στο ΕΚΑΒ και πως ο κ. Τσουκαλάς μεταφέρθηκε με ιδιωτικό αυτοκίνητο για να νοσηλευτεί. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του star.gr, ο δράστης ήταν 8μηνίτης συμβασιούχος στον τομέα της καθαριότητας (χειριστής μηχανήματος) και δεν ανανεώθηκε η σύμβασή του. Όλα δείχνουν ότι αυτή είναι η αιτία που τον οδήγησε στο να πάρει ένα μαχαίρι και με αυτό να επιτεθεί μέρα μεσημέρι μέσα στο Δημαρχείο, στον κ. Τσουκαλά. 

Ο άντρας συνελήφθη από τις αρχές. 

 

Ρεπορτάζ: Ισμήνη Λέντζου

Επιμέλεια: Μαρία Ανδρικάκη