ΑΥΤΟΣ είναι ο 17χρονος ποδηλάτης που «έσβησε» σε τροχαίο στην Πάτρα – Σπαραγμός στο Facebook

Οι γονείς του ζήτησαν να μη φορέσει κανείς μαύρα στην κηδεία του

Στο πένθος βυθίστηκε ολόκληρη η Πάτρα μετά το θάνατο του 17χρονου Αντώνη Σταματελάτου, του ποδηλάτη, ο οποίος «έσβησε» στην άσφαλτο μετά από τροχαίο.

Η κηδεία του θα γίνει την Τετάρτη με την οικογένεια να ζητά από συγγενείς και φίλους να μην φορέσουν μαύρα.

«Ο Αντώνης πλέον είναι άγγελος και στους αγγέλους αρέσουν τα άσπρα», αναφέρουν οι χαροκαμένοι γονείς σε ανάρτησή τους στο Facebook, όπου τα σπαρακτικά μηνύματα για το χαμό του σπάνε καρδιές.

«Ματάκια μου όμορφα έφυγες μακριά μου και δεν θα σε αγγίξω ποτέ ξανά δεν θα ακούω τι φωνή σου πλέον να με αποκαλεί “κοριτσάκι μου” με λυπεί πολύ όλο αυτό που δεν θα ξανανιώσω την αγκαλιά σου στο σώμα μου…», έγραψε η κοπέλα του Αντώνη και συνέχισε:

«Δεν περίμενα ότι θα σε χάσω τόσο γρήγορα τόσο ξαφνικά κάναμε όνειρα τόσα όνειρα … όνειρα που ποτέ δεν θα εκπληρωθούν και θα μείνουν στα λόγια δυστυχώς… σ’ αγαπάω και πάντα θα σ’ αγαπάω δεν αμφισβήτησες ποτέ την αγάπη μου για εσένα γιατί ήταν τόσο αληθινή που αν ήσουν εδώ θα μπορούσα να σου δώσω ακόμα περισσότερη… δεν θα σε ξεχάσω ΠΟΤΕ θα κατοικείς πάντα στην καρδιά μου και το μυαλό μου και ας μην είσαι πλάι μου…καλό ταξίδι αγγελούδι μου».

Όπως μετέδωσε και το star.gr, ο 17χρονος ποδηλάτης το βράδυ του Σαββάτου παρασύρθηκε από ΙΧ, το οποίο τον χτύπησε με τον καθρέφτη του και στη συνέχεια χτυπήθηκε στο κεφάλι από άλλο αυτοκίνητο που ακολουθούσε, καθώς ο οδηγός δεν μπόρεσε να αντιδράσει.

Ο Αντώνης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» σε κρίσιμη κατάσταση, μιας και τα τραύματά του στο κεφάλι ήταν πολύ σοβαρά και παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών εξέπνευσε.

Για το θανάσιμο αυτό τροχαίο συνελήφθη ο 25χρονος οδηγός του ΙΧ, ο οποίος κατηγορείται για ανθρωποκτονία από αμέλεια.