Τα αίτια της πτώσης του μοιραίου ελικοπτέρου αναζητούν οι αρχές

Δείτε το ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του STAR

Είναι η στιγμή που το βίντεο κόβεται, όπως και το νήμα της ζωής για τον χειριστή του ελικοπτέρου Δημητρη Πρεντζα και τον υπάλληλο ασφάλειας Χριστοφορο Βουλγαρελη. Τι τραγικό... ο φύλακας του κωπηλατοδρομιου κατέγραφε με το κινητό του τηλέφωνο την πτήση που έκανε, την μετέδιδε μέσω Facebook και ουσιαστικά κατέγραψε τον θάνατο του.

Ακούγεται ένας δυνατός θόρυβος. Το βίντεο κόβεται την στιγμή που το ψεκάστηκα ελικόπτερο χτυπά πάνω στα καλώδια της ΔΕΗ, ρίχνει την κολώνα και τελικά καταλήγει στον υγροβιοτοπο όπου οι δυο άντρες βρίσκουν τραγικό θάνατο.

Ένας από τους φίλους του πιλότου δεν άντεξε στο άκουσμα της είδησης και λιποθύμησε. Ήταν λίγο πριν τις 10 το πρωί όταν το μικρό ψεκάστηκα ελικόπτερο είχε τελειώσει με τους ψεκασμούς που έκανε στην περιοχή. Ο μοναδικός επιζών, ένας νεαρός φοιτητής, ζήτησε από τον έμπειρο πιλότο να τον κάνει μια βόλτα πάνω από τον υγροβιοτοπο

Μαζί τους ανέβηκε και ο φύλακας του κωπηλατοδρομιου. Μόλις το ελικόπτερο πηρέ ύψος, άρχισε να καταγραφεί με το τηλέφωνο του την μοιραία πτήση.

“Πέσαμε  με την μούρη, η καμπίνα πλημμύρισε με νερά. Είμαι σίγουρος ότι ο φύλακας πνίγηκε” φέρεται να είπε ο φοιτητής Ρενος Δημοπουλος στους αστυνομικούς και τους διασώστε του ΕΚΑΒ.

Ο νεαρός φοιτητής μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ΚΑΤ όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου και αναμένεται να πάρει εξιτήριο τις επόμενες μέρες.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top