Σήμερα, Τρίτη, 20 Ιουνίου, το μουσείο της Ακρόπολης «κλείνει» 8 χρόνια λειτουργίας.
Επιθυμεί να γιορτάσει τα γενέθλιά του λέγοντας «ευχαριστώ» στους 11.000.000 επισκέπτες του, Έλληνες και μη, που το εμπιστεύτηκαν και το αγάπησαν.
Σήμερα, λοιπόν, το βράδυ, από τις 20:00, το Μουσείο θα έχει ελεύθερη είσοδο, ενώ οι εκθεσιακοί του χώροι και το εστιατόριό του θα παραμείνουν ανοιχτά από το πρωί μέχρι τα μεσάνυχτα.
Στις 21:00, οι επισκέπτες θα μπορούν να ακούσουν στον προαύλιο χώρο του Μουσείου αγαπημένα ελληνικά τραγούδια από την Ορχήστρα Νέων του Κέντρου Γραμμάτων & Τεχνών Δίου, που θα διευθύνει ο μαέστρος Νίκος Πατρής. Σολίστ θα είναι ο Βασίλης Λέκκας, η Alexandra Gravas, ο Μπάμπης Βελισάριος και η Φιλιώ Σέρβου.
Ακόμα, στο ισόγειο του Μουσείου, θα στηθεί μια μεγάλη οθόνη για να προβληθεί ένα βίντεο για τα σπήλαια της Ακρόπολης και τα ευρήματα από αυτά.