ΟΡΓΗ για τον 79χρονο ΠΑΙΔΟΦΙΛΟ της Κρήτης! ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΤΗΚΕ γιατί έκανε τον ΕΤΟΙΜΟΘΑΝΑΤΟ- ΞΕΣΠΟΥΝ οι ΜΑΝΕΣ των κοριτσιών

Μίλησαν στην εκπομπή "Αλήθειες με τη Ζήνα"

Τον Ιούλιο του 2015, σε χωριό της Κρήτης, δυο κοριτσάκια 7 και 10 ετών κακοποιήθηκαν σεξουαλικά από έναν 79χρονο άνδρα. Ο 79χρονος οδήγησε τα κοριτσάκια σε έναν στάβλο της ιδιοκτησίας του και ασέλγησε σε βάρος τους. Τα κοριτσάκια, τρομαγμένα, διηγήθηκαν στους γονείς τους το περιστατικό. Εκείνοι το κατήγγειλαν και ο 79χρονος συνελήφθη.

Αν και καταδικάστηκε σε 16 χρόνια κάθειρξη, τελικά αποφυλακίστηκε πρόωρα, για λόγους υγείας, με τον όρο να φύγει από το χωριό στο οποίο κατοικούσε και στο οποίο κατοικούν τα κοριτσάκια με τις οικογένειές τους.

Η απόφαση αυτή έχει εξοργίσει τις οικογένειες των δυο κοριτσιών, που ζητούν να ξαναμπεί ο άνθρωπος αυτός στη φυλακή.

«Να μπορεί το κράτος και η δικαιοσύνη να υπερασπιστεί αυτά τα παιδιά» είχαν πει σε παλιότερη συνέντευξή τους στο Star και την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» οι μητέρες των κοριτσιών. «Δεν είναι λίγο ένα υγιές παιδί 7 ετών να βιώνει αυτό το πράγμα! Δεν δέχομαι ότι τέτοιοι άνθρωποι είναι έξω!».

Στην ίδια εκπομπή ξαναμίλησαν οι δυο μητέρες, σήμερα, Τετάρτη. «Υποτίθεται ότι ο ‘κύριος’ ήταν έξω για λόγους υγείας. Μάθαμε, λοιπόν, ότι πήγε στο διπλανό χωριό από το δικό μας κι ότι θα επιστρέψει και στο δικό μας, σιγά σιγά».

«Χωρίς να συμβαίνει τίποτα, πάει από σπίτι σε σπίτι. Τον είδα σε λαϊκή αγορά μαζί με τη γυναίκα του. Έτσι αναγκαστήκαμε να πάμε στον Εισαγγελέα και να ζητήσουμε αναστολή της απόφασης αποφυλάκισής του».

«Είχαν καταθέσει ότι είναι ετοιμοθάνατος κι ότι θα περιοριστεί στο σπίτι της κόρης του για να πεθάνει εκεί. Δεν ισχύει τίποτα!» λένε οι απελπισμένες μητέρες. «Χωριά είναι, όλοι βλέπουν! Και βόλτες έκανε από ‘δω κι από ‘κει κι ούτε ετοιμοθάνατος είναι».

Οι μητέρες είναι ξεκάθαρες και κάθετες: «Το παλεύουμε οι δυο μας κι ό,τι γίνει! Όπου φτάσουμε!».