Σκότωσε την γυναίκα του, την έθαψε και μετά δήλωσε την εξαφάνιση της!«Δεν ξέρω που είναι» έλεγε ενώ την είχε ΕΞΟΝΤΩΣΕΙ με ΣΦΥΡΙ!

Την άγρια δολοφονία στο Σοφικό Κορινθίας εξιχνίασε η Αστυνομία - Πληροφορίες Star -Πρώτη ανάρτηση:04-06-2017 17:24

Αστυνομικό θρίλερ θυμίζει η υπόθεση δολοφονίας που αποκαλύφθηκε στο Σοφικό Κορινθίας, με δράστη έναν ηλικιωμένο, ο οποίος σκότωσε την 70χρονη σύζυγό του και μετά την αναζητούσε, παριστάνοντας ότι η αγαπημένη του έχει εξαφανιστεί!

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο φερόμενος ως δράστης ηλικίας 71 χρόνων παρουσιάστηκε στις 29 Μαΐου στο αστυνομικό τμήμα Νέας Ιωνίας, όπου και διέμεναν και δήλωσε την εξαφάνισή της κάτω από συνθήκες που, όπως ισχυρίστηκε, δεν γνώριζε. Οι αστυνομικοί ξεκίνησαν προανάκριση, αλλά κάτι δεν «κολλούσε» στα όσα κατέθεσε ο 71χρονος.

Μετά από επίμονες ερωτήσεις, ο 71χρονος αφού έπεσε σε αντιφάσεις, «έσπασε» και παραδέχθηκε στους αστυνομικούς ότι είχε σκοτώσει την άτυχη γυναίκα, χτυπώντας την με ένα... σφυρί στο κεφάλι, κατά την διάρκεια της παραμονής τους στην εξοχική κατοικία που διατηρούν στο Σοφικό! Μάλιστα, υπέδειξε έναν τάφο στο νεκροταφείο του χωριού, όπου είχε θάψει το πτώμα της! Η επιτόπια έρευνα έφερε στο φως τη σορό της άτυχης γυναίκας και αρκετά ίχνη αίματος έξω από τον τάφο, όπου την είχε ακουμπήσει ο συζυγοκτόνος.

ΤΗ ΧΤΥΠΗΣΕ ΠΡΩΤΑ ΜΕ ΣΦΥΡΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΕ ΜΑΧΑΙΡΙ ! 

Σύμφωνα με πληροφορίες του Star, όλα έγιναν στο εξοχικό του ζευγαριού.Ο ηλικιωμένος φέρεται να χτύπησε την σύζυγο του αρχικά με σφυρί και έπειτα με μαχαίρι, ενώ φέρονται οι δυο τους να είχαν προσωπικές διαφορές.Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο 71χρονος φέρεται να αντιμετωπίζει κάποια ψυχολογικά προβλήματα.

Σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία για ανθρωποκτονία από πρόθεση και προσβολή νεκρού, και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κορίνθου.